kocour_easy píše:...ze by bylo dobre jeste kdyby MKJ umnelo vypsat pro kazdou ridici jednotku cisla chybovych kodu a pripadne z teto jednotky vymazat tyto kody.
o tomto námětu jsem již před časem psal; z paměťových důvodů by MKJ mohlo zobrazovat pouze čísla chyb bez textových popisků. Mým záměrem s MKJ nebylo dělat on-line diagnostiku vozu - sice by to šlo, ale praktické použití byt bylo velmi malé. MKJ je cíleno na běžné uživatele, kterým má poskytnout vybrané důležité parametry a má jim zvýšit komfort provozu vozu. Samozřejmě nezastírám, že se mi to do této extra funkce také moc nechce. Jde o to, že rozmanitost jednotek je značná a objem práce spojený s kompletním skenem vozu by byl také značný.
2 Ceda1980: na upgrade MKJ klidně přijeď (případně pošli) a nečekej

. Pro A-H a Z-B není zatím nic v plánu, krom funkcí spojených s ovládáním video konvertoru. Nedávno jsem do FW (verze MFD-CAN_1.4, 26.05.2012) doplnil funkci aktivace menu MKJ delším stiskem tlačítka na volantu s ikonou zavěšeného sluchátka.
Kdo se učí italsky, může si už přečíst uživatelskou příručku v
italštině, případně se může mrknout na vlákno italského Astra fóra věnovaného MKJ, viz.
TADY. Je celkem zajímavé porovnat rozdíly v projevu (stačí pouze vizuálně, viz. jejich podpisy) … asi to bude mít nějakou souvislost s povahou

.