Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Re: Modul Komfortní Jednotky (dříve "Teploměr vody")
Minulý týden jsem přivezl auto ze servisu Opel Autotrend Kolín Majitel servisu si všiml že tam mám něco zajímavého viz MKJ no můžu říct že byl nadšenej co to vše dokkáže a ještě když si všiml Počeštění Zafiry byl s toho hotovej doufám že se na mě mistr PEPAS nebude zlobit ale dal jsem mu odkaz na jeho webové stránky takže by s toho mohla být do budocna i nějaký solidní spolupráce No uvidí sám zda se ozve jinak mě vše funguje super touto cestou můžu jenom poděkovat a chystám se že přivezu jednotku k aktualizaci akorát nevím jestli ji mám už dovézt nyní či čekat zda se nechystá upgrade ještě s nějakými vychytávky Já mám ještě modul který zobrazuje teplotu ve vozidle asi bych spíš ocenil množství paliva A moc se těším na Video modul Takže a´t se daří
OPEL Zafira ( 2007 ) COSMO 1,9 CDTi 88 kw automat Pannacotta
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
o tomto námětu jsem již před časem psal; z paměťových důvodů by MKJ mohlo zobrazovat pouze čísla chyb bez textových popisků. Mým záměrem s MKJ nebylo dělat on-line diagnostiku vozu - sice by to šlo, ale praktické použití byt bylo velmi malé. MKJ je cíleno na běžné uživatele, kterým má poskytnout vybrané důležité parametry a má jim zvýšit komfort provozu vozu. Samozřejmě nezastírám, že se mi to do této extra funkce také moc nechce. Jde o to, že rozmanitost jednotek je značná a objem práce spojený s kompletním skenem vozu by byl také značný.kocour_easy píše:...ze by bylo dobre jeste kdyby MKJ umnelo vypsat pro kazdou ridici jednotku cisla chybovych kodu a pripadne z teto jednotky vymazat tyto kody.
2 Ceda1980: na upgrade MKJ klidně přijeď (případně pošli) a nečekej . Pro A-H a Z-B není zatím nic v plánu, krom funkcí spojených s ovládáním video konvertoru. Nedávno jsem do FW (verze MFD-CAN_1.4, 26.05.2012) doplnil funkci aktivace menu MKJ delším stiskem tlačítka na volantu s ikonou zavěšeného sluchátka.
Kdo se učí italsky, může si už přečíst uživatelskou příručku v italštině, případně se může mrknout na vlákno italského Astra fóra věnovaného MKJ, viz. TADY. Je celkem zajímavé porovnat rozdíly v projevu (stačí pouze vizuálně, viz. jejich podpisy) … asi to bude mít nějakou souvislost s povahou .
trocha som prekvapeny ako sa boja resp sa im vidi vela dat 120€ za nieco take. Ale dobre je ze rasties a uz si prekrocil hranice. Len tak re info kolki si to objedali? Pripadne aj DE kolko objednali. Staci +- na 10 000ks Teda ak to nie je obchodne tajomstvo, co asi je .
Jen tak pro zajímavost, to umíš tolik jazyků?
-
- Kontaktovat uživatele:
2 Midzi: v Německu zatím jezdí MKJ o poznání míň než u nás a v Itálii je to zatím kusová záležitost (zítra zrovna jedno MKJ poputuje na Sicílii pod Etnu ); všichni čekají na reference svých lidí a jsou opatrní.
2 power2: bohužel ne , ale ono to jde samo. Dáš video na YouTube a začnou se ti hlásit zájemci (většinou aktivní členové OPEL fór) že by měli zájem a že by pomohli s překladem. Takhle vznikla němčina, italština a pracuje se na holandštině a turečtině. Jako odměnu dostane překladatel první lokalizované MKJ; vyjde to o poznání levněji, než platit překladatele zde v CZ a hlavně ty překlady mají hlavu a patu a jsou srozumitelné .
2 power2: bohužel ne , ale ono to jde samo. Dáš video na YouTube a začnou se ti hlásit zájemci (většinou aktivní členové OPEL fór) že by měli zájem a že by pomohli s překladem. Takhle vznikla němčina, italština a pracuje se na holandštině a turečtině. Jako odměnu dostane překladatel první lokalizované MKJ; vyjde to o poznání levněji, než platit překladatele zde v CZ a hlavně ty překlady mají hlavu a patu a jsou srozumitelné .
Internet je mocny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak mozno si v DE tiez potrebuju urobit referencie. Predsa oni ta nepoznaju tak ako my.
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
to nepochybně a ještě se budeme jednou divit:)milosh píše:Internet je mocny
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
-
Ono by prave stacili jenom ty cisla chyby a pripadny vymaz.PepaS píše: o tomto námětu jsem již před časem psal; z paměťových důvodů by MKJ mohlo zobrazovat pouze čísla chyb bez textových popisků.
Dnes me prekvapilo kdyz jsem jel natankovat ze mi to ukazalo pocet litru, cca 8,5l a dojezd kolik km jeste ujedu, to je super Ale musel jsem vlezt do menu samo se to neukaze
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet