Hm, tak za 2800 je to trochu moc no...ale myslela sem přesně to, na co si dal ten odkaz, v různejch šířkách, asi sem se špatně vyžvejkla, přece jen je už pozdě a já dneska vstávala v 5:30
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Tereza píše:Tak sem se na to auto musela jít podívat a musim teda říct, že sem s tou střírnou tam naprosto spokojená, černou bych tam v žádnym případě nechtěla. Už naprosto nemůžu vystát ty černý kliky a zrcátka, protože mi to ruší tu barevnou celistvost, takže fakt nehrozí, že bych někam tu černou přidělávala. Aspoň mám klid
To já vim, že mám nízkou výbavu...Nicméně pořád sem proti polepům a taky proti tmavejm oknům, prostě se mi to nelíbí. Ale jak řikám, je to věc vkusu a pokud se vám to líbí, můžete si polepit co chcetex-father píše:
No jo, jenze zatimco cerne kliky a zrcatka jsou znakem nizke vybavy auta (lakovane kliky a zrcatka jsou obvykle az ve vyssich vybavach), tak naopak cerne sloupky jsou znakem vyssi vybavy.
No to je individuelni zalezitost. My muzi jsme obvykle nevyrovnane osobnosti a anonimita, ktery plyne z vedeni, ze nas za cernym okenkem neni videt, nam dodava chybejici sebevedomi. Vedle nakupu sportaku bez strechy, nebo luxusnich limuzin a kupe je toto podstatne levnejsi varianta jak si zvednout sebevedomi.Tereza píše:taky proti tmavejm oknům
No vetsina automobilek a Opel to tak ma taky tyhle prvky do barvy vozu nelakuje u nejnizsiho stupne vybavy.Pepino_GH píše:"No jo, jenze zatimco cerne kliky a zrcatka jsou znakem nizke vybavy auta"
Také jsem pátral po stupni výbavy mého Caravanu, ale bylo mi řečeno, že se nedopátrám, že každý trh je jiný... Mám černé zrcátka,kliky a lišty na dveřích.. Ale už z výroby tempomat, klimu, ESP, el. přední okna, aktivní hlavové opěrky vpředu a boční a hlavové bagy.. Auto bylo vyrobeno pro německého zákazníka...
Mně se tmavý okna taky moc nelíbí a přesto do toho na jaře půjdu. Důvod? Děti, na který smaží v létě slunce a klíma, která ten zadek prostě neuchladí (aniž bych vepředu mrznul)...Tereza píše: Nicméně pořád sem proti polepům a taky proti tmavejm oknům, prostě se mi to nelíbí. Ale jak řikám, je to věc vkusu a pokud se vám to líbí, můžete si polepit co chcete.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |