Polepy sloupků
Re: Polepy sloupků
Corsaczek
Hm, tak za 2800 je to trochu moc no...ale myslela sem přesně to, na co si dal ten odkaz, v různejch šířkách, asi sem se špatně vyžvejkla, přece jen je už pozdě a já dneska vstávala v 5:30
Hm, tak za 2800 je to trochu moc no...ale myslela sem přesně to, na co si dal ten odkaz, v různejch šířkách, asi sem se špatně vyžvejkla, přece jen je už pozdě a já dneska vstávala v 5:30
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
Tak já jsem pro polepy sloupků, to jak to opticky spojí boční okna v celek se mi líbí. Jen se mi do toho nechce pouštět samotnému... Kdyby jste věděli o někom šikovném...
Tereza píše:Tak sem se na to auto musela jít podívat a musim teda říct, že sem s tou střírnou tam naprosto spokojená, černou bych tam v žádnym případě nechtěla. Už naprosto nemůžu vystát ty černý kliky a zrcátka, protože mi to ruší tu barevnou celistvost, takže fakt nehrozí, že bych někam tu černou přidělávala. Aspoň mám klid
No jo, jenze zatimco cerne kliky a zrcatka jsou znakem nizke vybavy auta (lakovane kliky a zrcatka jsou obvykle az ve vyssich vybavach), tak naopak cerne sloupky jsou znakem vyssi vybavy.
Nicmene ja sem polepil sloupky az po zatmaveni skel. Mam stribrnou barvu a dokud jsem mel obycejne skla, tak me stribrne sloupky vubec nevadili. Jakmile skla ztmavnou, tak ten svetlej sloupek mezi tim je osklivej.
"No jo, jenze zatimco cerne kliky a zrcatka jsou znakem nizke vybavy auta"
Také jsem pátral po stupni výbavy mého Caravanu, ale bylo mi řečeno, že se nedopátrám, že každý trh je jiný... Mám černé zrcátka,kliky a lišty na dveřích.. Ale už z výroby tempomat, klimu, ESP, el. přední okna, aktivní hlavové opěrky vpředu a boční a hlavové bagy.. Auto bylo vyrobeno pro německého zákazníka...
Také jsem pátral po stupni výbavy mého Caravanu, ale bylo mi řečeno, že se nedopátrám, že každý trh je jiný... Mám černé zrcátka,kliky a lišty na dveřích.. Ale už z výroby tempomat, klimu, ESP, el. přední okna, aktivní hlavové opěrky vpředu a boční a hlavové bagy.. Auto bylo vyrobeno pro německého zákazníka...
Pepino projed si svoji motorizaci na mobile.de ja tak nasel presny typ meho auta, vse sedlo vcetne potahu sedacek a vybavy
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To já vim, že mám nízkou výbavu...Nicméně pořád sem proti polepům a taky proti tmavejm oknům, prostě se mi to nelíbí. Ale jak řikám, je to věc vkusu a pokud se vám to líbí, můžete si polepit co chcete .x-father píše:
No jo, jenze zatimco cerne kliky a zrcatka jsou znakem nizke vybavy auta (lakovane kliky a zrcatka jsou obvykle az ve vyssich vybavach), tak naopak cerne sloupky jsou znakem vyssi vybavy.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
No to je individuelni zalezitost. My muzi jsme obvykle nevyrovnane osobnosti a anonimita, ktery plyne z vedeni, ze nas za cernym okenkem neni videt, nam dodava chybejici sebevedomi. Vedle nakupu sportaku bez strechy, nebo luxusnich limuzin a kupe je toto podstatne levnejsi varianta jak si zvednout sebevedomi.Tereza píše:taky proti tmavejm oknům
Z vyse popsaneho mam pochopeni pro to, ze na tebe nemaji tmava okna pozitivni vliv.
No vetsina automobilek a Opel to tak ma taky tyhle prvky do barvy vozu nelakuje u nejnizsiho stupne vybavy.Pepino_GH píše:"No jo, jenze zatimco cerne kliky a zrcatka jsou znakem nizke vybavy auta"
K tve vybave. ESP se obvykle odviji od motorizace. U silnejsich motoru je v zakladu. Toto nesouvisi s vybavou jako takovou. El. zrcatka ma Astra h v zakladu i u nejnizsi vybavy, stejne tak el. predni okna.
Tempomat je jen otazka packy a naprogramovani a v ceniku oplu je to myslim okolo 2500,-
Z tvoji vybavy tedy vybocuji jen ty prvky vybavy a to aktivni operky a hlavove bagy. Bocni jsou opet v zakladu i u nejnizsi vybavy.
Ten clovek po kom si to mel tedy nechaval navic dodelat jen klimu, operky, hlavove bagy a tempomat.
Mně se tmavý okna taky moc nelíbí a přesto do toho na jaře půjdu. Důvod? Děti, na který smaží v létě slunce a klíma, která ten zadek prostě neuchladí (aniž bych vepředu mrznul)...Tereza píše: Nicméně pořád sem proti polepům a taky proti tmavejm oknům, prostě se mi to nelíbí. Ale jak řikám, je to věc vkusu a pokud se vám to líbí, můžete si polepit co chcete .
No myslim ze kvuli snizeni teploty si nikdo folie nedava, mel jsem je uz na 2 autech, na hacko je taky zitra budu davat ale hlavne kvuli bezpecnosti (aby tam nebylo videt) a kvuli detem aby jim nesvitilo do obliceje a nemusel jsem davat na okna ty siditka pricucavaci ktery pri kazdem zavreni dveri spadnou
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet