Páka
Re: Páka
u mě se nic nepovolovalo ve spod pokud si dobře pamatuji a nebo mi to frydex svou silou vylámal
a bez kroucení to asi jen těžko budeš sundávat, přeci jenom je to tam fest zalisované
a bez kroucení to asi jen těžko budeš sundávat, přeci jenom je to tam fest zalisované
- Reklama
az ji vyndam z auta tak ve sveraku stim budu libovolne kroutit ted mi jde o to jak to vyndat z auta ladiku prosimte a ty zobacky jsou presne kde ? myslis to cerne kolecko jak je na tou bilou kouli co je spojena s tyci a hlavici ?
1,7CDTI 74kW (Z17DTH) Elegance
Tak teď jsem to zkoušel a jde to úplně krasně .
Vyndej rámeček okolo řadičky a podívej se úplně dolů kde je řadící tyč usazena.Uvidíš černej kus plastu kulatého tvaru na konci řadičky usazen v žlutém plastovém pouzdře,aspoň v mém případě.Ten černej plast je držen jen dvěma plastovými zobáčky proti sobě.Pokud je prsty odehneš,pak jde celá páka krásně ven,bez jakéhokoliv násilí.
Zkus to a napiš jak jsi dopadl,je to otázka minuty.
Vyndej rámeček okolo řadičky a podívej se úplně dolů kde je řadící tyč usazena.Uvidíš černej kus plastu kulatého tvaru na konci řadičky usazen v žlutém plastovém pouzdře,aspoň v mém případě.Ten černej plast je držen jen dvěma plastovými zobáčky proti sobě.Pokud je prsty odehneš,pak jde celá páka krásně ven,bez jakéhokoliv násilí.
Zkus to a napiš jak jsi dopadl,je to otázka minuty.
Astra H Z16XEP
me to proste nejde a to sem sundal ten horni umelej krouzek sice se paka hejbe vic ale porad nekde dole drzi system mam viz foto http://termixnator.rajce.idnes.cz/razeni
Otazkou je jak to vyndat je tu nekdo kdo to ma stejne a uz se mu to podarilo vyndat ? ja uz zejtra potrebuju auto tak sem to msuel slozit zase zpet ale tu manzetu chci vymenit tak bych byl rad kdyby jste mi poradili vim ze je tu dost odobrniku tak sem s radami prosim
Cavte
Ja som manzetu úspešne vymenil. Ale na.ral som sa s tym neskutočne, začal som cez deň a dokončoval s baterkou na spetaku v noci
Nakoniec som nič nevyberal, manzetu kde bola presita som trošku narezal pretiahol cez hlavicu a potom zosil. Čítal som to tu niekde že aj takto sa dá poriešiť. Ruky som mal krvavé od roboty a o to viac sa mi to paci
Manžeta na ručnej brzde bola už pohodicka.
Ja som manzetu úspešne vymenil. Ale na.ral som sa s tym neskutočne, začal som cez deň a dokončoval s baterkou na spetaku v noci
Nakoniec som nič nevyberal, manzetu kde bola presita som trošku narezal pretiahol cez hlavicu a potom zosil. Čítal som to tu niekde že aj takto sa dá poriešiť. Ruky som mal krvavé od roboty a o to viac sa mi to paci
Manžeta na ručnej brzde bola už pohodicka.
Opel Astra H
1,8l 92kw, COsMO
Mitsubishi Space Star
1,3l 63kw
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=39&t=5455
1,8l 92kw, COsMO
Mitsubishi Space Star
1,3l 63kw
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=39&t=5455
Tak ako ? Podarila sa vybrat paka ? Ja som ju daval dnes dole a islo to silou a dost velkym zapretim ... cize sedacky posunute do zadu vizuty jedna noha dole z soferovej stratny a druha kolenom polozena na spolujazcovu sedacku a este jeden figel ... treba mat stlacene tlacitko spiatocky a mat nejake rukavice ... mne sa moc potia ruky a s rukavicami mam pevnejsi stisk ... tak ze postom oboma rukami drzim hlavicu a zopnute talcitko spiatocky a taham a zapieram sa nohami , jemne pritom krutim ruky z prava do lava aaaa hlavica je v ruke a tycka ostala tam kde ma byt vazne to chce silu a trosku snou krutit a ked sa zapries nohami musi to ist ...
ASTRA H CARAVAN,2007 1,9 CDti 88kw,COSMO in black skin
zdarec nevite nekdo o nejakych odkazech kde sehnat nejlepe novou hlavici odleza mi guma od to chromovyho krouzku na polskym allegru neco je ale u nas bida..........
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL