Modul Video Konvertoru - MVK
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Modul Komfortní Jednotky (dříve "Teploměr vody")
A RomanK si to bude pochvalovat a vám řekne: nefunguje, neberte to a vytře vám zrak. A máte prd. Mně ne, na GIDU mi to nepojede a beru, že Skrolant a Frydex mají slogan "Potřebuju to? Ne, ale chci to!", ale pro mně tohle bude poslední věc, co bych chtěl. Ale video jsem viděl a je to pecka!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
- Reklama
Stavím se do fronty na první kousky
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já to nechápu?
To video je to stejný co mároman v zafiře a astře?Akorát nějak vylepšený??
To video je to stejný co mároman v zafiře a astře?Akorát nějak vylepšený??
Video modul - MVK
Má jinej modul, princip je ale stejnej. Někde to tady aji psal
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takže je potřeba koupit přehrávač s HDD nebo i mechanikou.Já myslel ,že třeba pepas vymyslel modul už s hdd a vstupem pro nahrání či kartu.
Nechci nějak urazit pepase, ale myslím, že navrhovat mikropočítače neumí Však to Raspberry neni drahý a dokáže ho tam zapojit každej
Prodávají se přehravače přímo pro auta, který mají aji odladěnej soft přímo pro malý displaye
Prodávají se přehravače přímo pro auta, který mají aji odladěnej soft přímo pro malý displaye
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jsemuplnej laik,co se tohoto týče.Tak mě prosím nechytej za slovo vymyslel - nevymyslel.
Jen mě to tak napadlo.Nevim co to obnáší.koupit součástku, naletovat?Nevím.
Dá se to rozvést třeba do stropního LCD.
edit : Totok jo?
http://viewitem.eim.ebay.cz/Raspberry-P ... 50355/item
Tpje dobrá cena. Přehrávač i s kamerou...
Jen mě to tak napadlo.Nevim co to obnáší.koupit součástku, naletovat?Nevím.
Dá se to rozvést třeba do stropního LCD.
edit : Totok jo?
http://viewitem.eim.ebay.cz/Raspberry-P ... 50355/item
Tpje dobrá cena. Přehrávač i s kamerou...
-
- Kontaktovat uživatele:
základní model couvací kamery je jasný – NTSC pro OPEL z e-bay.com. Jednu za $ 20 mám na stole a funguje. Jaký obraz bude dávat v reálných podmínkách a zda-li se bude dát podle něj couvat v tuto chvíli nemohu posoudit. Jak jsem psal, jako zdroj audio-video signálů je jednoznačně v poměru cena/výkon nejlepší RaspbberyPi.Skrolant píše:…pokud máš TIP i na parkovací kamerku + video zdroj signálu třeba tedy "Raspberry Pi" určitě na mne mysli.
Ještě musím vyřešit zástavbu vlastního 5 V napájecího zdroje pro RaspbberyPi do standardní krabičky od EMKA. Jde o to, že Raspberry Pi potřebuje 5V, takže je potřeba doplnit zdroj 12V/5V a to takový, který bude chodit od cca. 6V a bude mít v klidovém stavu minimální odběr. U MVK jsem dosáhnul klidového odběru 0,7 mA (stav spánku, kdy je vše vypnuté) / 80 mA při běhu na plný výkon, a rád bych, aby to Raspberry Pi nekazil – od MVK poběží k Raspberry Pi zdroji jeden drát, kterým se bude měnič 12V/5V vypínat – v tomto případě bude klidový odběr Raspberry Pi << 1 mA.
to bude asi problém (ovšem ne v Tvém případě) – jednak bych na modul nemohl dávat záruku (pájku má doma leckdo, ale…) a také bych bez osazených konektorů nemohl modul vůbec vyzkoušet.Skrolant píše:Toužím po variantě bez canon konektoru, napájím si kablík přímo do desky
V porovnání s videem, co má RomanK v Zafiře, je moje řešení v jednom aspektu zásadně odlišné. Já využívám přirozené schopnosti CIDu skládat video zobrazované v pozadí s ostatními okny zobrazovanými palubním počítačem, navigací, UHP; je to jako když máte ve Win na ploše tapetu a přes ní se zobrazují další okna. Konkurenční řešení funguje tak, že se displej TFT odpojí od řízení CIDu a připojí se na externí video vstup, tzn. že vidíte pouze to externí video a nic jiného – v analogii s Win na displeji uvidíte pouze tu tapetu, ale už ne ikony, okna; když např. uteče voda z chladiče a CID zobrazí příslušné varování a máte zrovna přepnuto na zobrazení videa - smůla, nic se nedozvíte. Druhý zásadní rozdíl je v tom, že MVK se ovládá z menu MKJ, stejně jako rádio či navigace.Oton píše:Já to nechápu? To video je to stejný co má Roman v Zafiře a Astře?Akorát nějak vylepšený??
PepaS: Chápu dobře, že se bude MVK dodávat s Raspberry?
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Už tady někde padla cena ? Aspoň orientačně ...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."