NÁVOD::Čtení kódových chyb na Opel Astra H
Re: NÁVOD::Čtení kódových chyb na Opel Astra H
tak to nechápu, měsíc bez chyby a teď mám jak B0992 tak B0993
pojistka 100A od quick heatu prasklá není
takže co s tím? může to být jen zkrat někde? jak to zjistit?
pojistka 100A od quick heatu prasklá není
takže co s tím? může to být jen zkrat někde? jak to zjistit?
- Reklama
Da se vymazat chyba bez OP COMu? Zkoušel jsem odpojit baterii, ale asi to nepomohlo.
Diky
Diky
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007
Záleží o chyby
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Chyba by se měla vymazat sama, pokud se neprojeví .. u mě to trvalo cca dva týdny
Alebo od počtu štartovaní.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
cau clapi, potreboval by som poradit,ked dam zapalovanie ostane mi svietit kontrolka poruchy s klúčikom a po nastartovani mi zhasne a o necelej minute sa mi zase rozsvieti a ked prejdem dobrych15km zase zhasne. ked vypnem motor tak to iste dokola a zaujimave je natom ze nevypisuje ziadny chybovy kód. doteraz som vzdy vycitaval chyby: brzda plyn /zapalovanie/- neuvadza ziadny chybovy kód. uz aj baterku som odpojil, ziadny nudzovy rezim, stretol sa uz niekto s podobnym pripadom!? som strasne zvedavy co to moze byt
Tento sposob ti neukaze vsetky chyby.iling píše:doteraz som vzdy vycitaval chyby: brzda plyn /zapalovanie/- neuvadza ziadny chybovy kód
Uz nemam Opel, zostal mi op-com a kniha Jak na to.
cize diagnostika, dam vediet
dnes sa m uz rozsvietila aj oranzova kontrolka / závada motor/ a teraz sa mi uz podarilo vyblikat kód: 04005A
čize ma caka cistenie EGR:-) trochu sa bojim pustit sa dotoho sam, dakde som tu videl podrobny navod o rozobranie a cistenie, pohladam a skusim:-)
popripadne by som podakoval za navod - vdaka
čize ma caka cistenie EGR:-) trochu sa bojim pustit sa dotoho sam, dakde som tu videl podrobny navod o rozobranie a cistenie, pohladam a skusim:-)
popripadne by som podakoval za navod - vdaka
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."