Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
No myslel jsem si to... dělám to taky tak... Pokud to tedy dělám.. Ostřikovač používám zřídka kdy, nápň mi vydrží klidně celý rok..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
http://2i.cz/f5afc1eb38 sme dneska byli na poli zablbnout si sranda.. jen sem zkoušel rozjezdy do kopce přes spojku atd.. abych si to trošku vylepšil přecejenom sem to dělal dycky moc zbrkle
OT .....na OII stříkají na světla každé šesté poiužití páčky ostřiků....to člověk vypozoruje když se nudí na dlouhých cestách
Dneska jsem se byl na krátkou projížďku. Teď jsem auto kompletně umyl. Každý den umývám cca 5 ptačích lejn. Na dnešek jsem zkusil zaparkovat jinam. Snad si najdou lepší cíl.
1,7 CDTI, 74kw, rok výroby 2009
Přijdu dneska z práce, vyběhnu schody, hodím batoh do kouta, vezmu ručník, plavky a klíč od auta. Přijdu k autu, celé zaliskané od posečené trávy. Tak si v duchu říkám: to posekli hodně blízko. Zadní spojler odřený a promáčknutý. Auto mám všeho všudy 9 dní. Mám nervy, jak prase. Místo přehrady jsem oblítal Policii, městský úřad, technické služby, zpět městský úřad a vyřešil jsem celkem ho...(hnědé smradlavé). Jdu na dvě pětipiva a zítra tam na ně vletím.
1,7 CDTI, 74kw, rok výroby 2009
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
tak to ti nezavidim to bych se taky zblaznil
Opel Astra OPC
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Musíš sehnat toho borce co to tam sekal. Jsou pojištění, takže v tomhle problém nevidím. spíš bude problém, když řekne, že to určitě nebyl on a ty nemáš svědka. Slovo proti slovu a si v prd....
Ad. udrzba zelene apod: Vsichni jsou to banda tupcu, u nas porazeli velky strom a cistili keriky (velke mnozstvi) - no a kam je napadlo umistit stepkovac? cca 2m za moje auto zaparkovane v rade ostatnich aut. Zadna cedule, zadne upozorneni ze se bude neco dit. Kdyz jsem prisel k autu tak jsem se zhrozil - na zadni casti cca 2cm pokryv namletymi drevenymi kousky. Hned jsem to zacal fotit a odchytl jsem tam borce co stal pobliz. Dalsi jsme se do reci, ale po jeho reakci: mam tu trochu vody, tak vam to oplachnu jsem se dal na utek. Predtim jsem si teda napsal firmu co za to byla zodpovedna. Po cca 2h opatrnyho cisteni a navsteve WAPky se mi to podarilo bezpecne sundat dolu bez dalsich skod, nicmene nas_anej jsem jeste ted kdyz si na to vzpomenu...
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mi jednou s tou strunovou sekačkou rozbili na náklaďáku čelní okno... asi odletěl šutr.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
u nas asi taky nejakej chytrolin sekal blizko auta a mam taky dupku od kamene ale na bocnim skle..jeste ze neprasklo
Opel Astra OPC