klimatizace problém
Re: klimatizace problém
Co to tu pletete??? Low = chladí furt na plný gule, jakýpa udržování?? Pouze když nastavíš konkrétní teplotu a je v autě teplejš, tak fučí nejdřív naplno, aby se teplota v autě dostala co nejrychleji na požadovanou teplotu a pak udržuje, ale low to do tebe bude pérovat pořád studeně
- Reklama
Ahojte .Nechcem zakladať nove téma tak to napíšem sem .Bol som pozrieť jednu Astru vyzerá celkom fajn -len som zistil že nejde klíma(Automatická).Na displeji svieti F miesto teploty .Môže to byt problém prečo nezopne klímu keď nevie aká je teplota vonku ??Ďakujem
Škoda Octavia III kombi 1.8 Tsi 4x4 DSG
EX:Astra H Caravan 1.9 CDTI,Z19DTH,2008
EX:Astra H Caravan 1.9 CDTI,Z19DTH,2008
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Jáký má být tlak klimy po naplnění? Tím myslím, když motor neběží,
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- vojtavojta
Ja myslim ze 3,6 az 4 bary.Aspon tak je to napsane v Autodata.Neni tam napsano jestli pri vyplym anebo nastartovanym motoru.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
O.K....to jsem chtěl vědět, dík.To je naprázno bez kompresoru.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Zdravím, podpřebuju radu hodnou takových mistrů jako jsou zde na stránkách opel astra H. Klíma nešlapala, tak jsem navštívil automechanika a nechala se naplnit a ještě byla překontrolována, jesli neuchází... světe div se, ale ani potom se nerozběhla... neměl by tedy někdo konstruktivní radu, co s tim kur** může být.... MOC DÍÍÍK
1, Bola zapnutá?
2, Koľko bolo vonkajšia teplota?
3, Skúšal si diagnostiku?
2, Koľko bolo vonkajšia teplota?
3, Skúšal si diagnostiku?
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
uz jsem to sem psal,tak jeste pred navstevou dennyho, to napisu sem, mam chybu teplotniho cidla ve vyparniku-vysoke napeti. ale klima chladi, nesmrdi. tak se mi nechce jezdit na servis ted, kdyz to relativne funguje-brzda+plyn zadna chyba, jen na diagnostice. servisoval bych to az budu doplnovat klimu apod. tak jen jestli to cidlo ve vyparniku je ta ochrana proti zamrznuti a kdyztak kudy se k nemu leze.je to kresleny zespodu palubky nebo z motorovyho prostoru, to sem presne nepochopil,proste ze spodu vyparniku. dik
Čau ,lidi dneska jsem pustil klimu a nic žádný chladný vyduch jen divnej zvuk z ventilátoru ,budu muset nechat překontrolovat chladící medium chlapi nevíte nekdo kolik gramu toho media tam má být . mam zafiru 2008 1.7cdti 92 kw dík.
Já mám mít 450g chladiva, tak počítám, že to budeš mít stejné.