Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Re: Modul Komfortní Jednotky (dříve "Teploměr vody")
Mě se moc líbí využití záložky UHP pro potřeby MKJ. Kdo UHP nemá jako já, nabývá písmeno "K" ze zkratky jednotky ten pravej význam
Konečně vidím i počítadlo kilometrů a teplotu si zobrazím v jiném okně displeje....SUPER!
Konečně vidím i počítadlo kilometrů a teplotu si zobrazím v jiném okně displeje....SUPER!
- Reklama
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Mně se líbí všechno.....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Já už čekám na dodání
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW
Dnes mi jednotka dorazila
Nějak mi ale nepasuje do zásuvky. Odřezával ten plast někdo u astry a nebo to mám jen já? Já myslel, že se u astry nic řezat nemusí (za neznalost se omlouvám, ale ne všechny komentáře v tomto tématu jsem četl, je jich tu nějak moc)
A jinak když tam mám zašedlý volby viz obrázek, znamená to, že se nenakonfigurovala jednotka správně? Dělal jsem to podle návodu z pdf. Jen dodám, že nemám klasickej klíček, ale tlačítko start
Nějak mi ale nepasuje do zásuvky. Odřezával ten plast někdo u astry a nebo to mám jen já? Já myslel, že se u astry nic řezat nemusí (za neznalost se omlouvám, ale ne všechny komentáře v tomto tématu jsem četl, je jich tu nějak moc)
A jinak když tam mám zašedlý volby viz obrázek, znamená to, že se nenakonfigurovala jednotka správně? Dělal jsem to podle návodu z pdf. Jen dodám, že nemám klasickej klíček, ale tlačítko start
ja som teda nic orezavat nemusel a padlo to tam ako od vyroby. Mozno potrebujes viac zatlacit jednotku
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mi taky dneska došla, nasadil jsem v pohodě, funguje všecko... Díky Pepanovi.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Zavazel mi tam ten rožek a jednotka nemohla být úplně zasunutá a kryt docvaknutej. Takže sem to obrousil...
-
- Kontaktovat uživatele:
ve drtivé většině případů se nemusí nic ořezávat, ale někdy je spasování hodně nepřesné a diag. zásuvka je „natlačená“ k tomu plastovému úchytu tak, že je problém. Měl jsem tady např. A-H, kde byl problém připojit Tech2.power2 píše:Nějak mi ale nepasuje do zásuvky. Odřezával ten plast někdo u astry a nebo to mám jen já? Já myslel, že se u astry nic řezat nemusí
musíš udělat sekvenci zap./vyp. zapalování (viz. příručka) a v tvém případě musíš nasimulovat vytažení klíčku otevřením-zavřením dveří. MKJ musí po zasunutí do zásuvky udělat detekci typu vozu AH,ZB / VC a potom detekci přítomnosti jednotek (ECC, REC, PAS, Ident DISP, atd..) a k tomu potřebuje dva cykly vyp-zap. Tím vyp. myslím kompletní vypnutí auta a uspání všech jednotek.power2 píše:A jinak když tam mám zašedlý volby viz obrázek, znamená to, že se nenakonfigurovala jednotka správně?
Dííky, už je to v pořádku. S tím otevřením dveří mně to nedocvaklo
kdyz na to tak koukam pepane ty bys měl dostat nobelovku za to co tady vyrabíš
http://www.danceradio.cz:)
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí