![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Zatím sem vždy dostal tu nejmenší možnou pokutu co šla ..
To pozor me zase kdyz staveli potreti jeden den kvuli kontrolezralok píše:Musím se zastat Nereza. Sice mě už fízlové okradli ale to byla moje blbost protože sem v nasrání nezkontroloval jestli mi dali zpátky i lístek za pokutu a 500 kč šlo jim do kapsy inu dobrá! Ale stavěli mě asi 5x z toho 2 pokuty ! Proč?? Protože prostě vím že když poruším nějaké nařízení tak nemá smysl se hádat. Prostě pokud je 50 ve městě maximalní rychlost tak tam je a není důvod to porušovat .. stejně se na dalším semaforu všichni setkají! A vůbec mi nevadí že Nerez je četník! Ba naopak aspon vím, že pokud bych potřeboval něco vysvětlit co se týká zákonů tak se mužu zeptat tady! Nerez dělá svojí praci jako každej jinej a děla to co má dělat a nevím proč mu hned říkaš že by ho ostatní neměli mít rádi.. A nahodou s policajtama se dá krásně domluvit a kolikrát i dobře zasmát:)) Ja proti nim nic nemam
Zatím sem vždy dostal tu nejmenší možnou pokutu co šla ..
no nevim prave no ......ale baterka mi funguje na dost velkou dalku..........Juray píše:martini - nebude to baterie v klíčku?
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |