Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen... OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Total number of fault codes:
B004A - <Unknown DTC>
(00) - Present
Naposledy upravil(a) Oťas dne 20 zář 2011, 10:50, celkem upraveno 4 x.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen... OP-COM k dispozici
Naposledy upravil(a) Oťas dne 20 zář 2011, 10:51, celkem upraveno 1 x.
Vyřešeno
Chyba vznikla po naprogramování odemknutí po havárii. Tak jsem to vrátil jak to bylo, odpojil baterku na pár minut a po připojení vymazal chybu a světe div se .......je pryč. Pokud se neodpojí baterka chyba nejde vymazat to mám vyzkoušeno. Tady to taky píšou. http://opcom.freeforums.org/hi-all-t305.html
Caute.
Vypisalo mi tieto kody- 062202 a 190175. Skusal som ich najst aj tu aj na googli,ale nic konkretne mi nenaslo. Vedel by mi niekto poradit o co ide? Auto ide cca 4-5 km normalne a potom sa mi rozsvieti auticko s klucom a hodi sa do nudzoveho rezimu.Diky...
P0622-nesprávná funkce řídícího obvodu pole "F" generátoru.
Mnoho doporučených měření,které vedou k identifikaci-buď 1/vadný generátor nebo 2/vadná řídící jednotka motoru.
Jestli si nenechal po opravě altíku smazat paměť závad pomocí diag,tak to nejdřív udělej.
P0622 je způsobena chybou v buzení alternátoru. Může být důsledkem použití nesprávného regulátoru nebo přerušením drátu ke svorce D+. Je to problém alternátorů DENSO 130A.
Dik papak....No altik mi opravovali asi pred rokom a neviem,ci mi tu chybu vymazali....Skor nie...A ten druhy kod-chyba v DPF...Mam ho dat precistit cez pocitac alebo vymenit ERG ventil.Ten ventil som cistil asi pred dvoma tyzdnami,takze neviem ci to moze byt v tom....