Diagnostika - Dotazy na chybové hlášky
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diagnostika - Dotazy na chybové hlášky
Co je toto za chybu?
B004A - <Unknown DTC>
(00) - Present
Neznámá chyba...
B004A - <Unknown DTC>
(00) - Present
Neznámá chyba...
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Reklama
ze bys nemel nastartovano pred diagnostikou?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
nastartováno jsem neměl, jen kontrolky.
Total number of fault codes:
B004A - <Unknown DTC>
(00) - Present
Total number of fault codes:
B004A - <Unknown DTC>
(00) - Present
Naposledy upravil(a) Oťas dne 20 zář 2011, 10:50, celkem upraveno 4 x.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
To dct mi vzdy hlasi kdyz jsem nemel nastartovano.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím nastartovat....
Edit:
Nepomohlo.
Edit:
Nepomohlo.
Naposledy upravil(a) Oťas dne 20 zář 2011, 10:51, celkem upraveno 1 x.
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Vyřešeno
Chyba vznikla po naprogramování odemknutí po havárii. Tak jsem to vrátil jak to bylo, odpojil baterku na pár minut a po připojení vymazal chybu a světe div se .......je pryč. Pokud se neodpojí baterka chyba nejde vymazat to mám vyzkoušeno. Tady to taky píšou.
http://opcom.freeforums.org/hi-all-t305.html
Chyba vznikla po naprogramování odemknutí po havárii. Tak jsem to vrátil jak to bylo, odpojil baterku na pár minut a po připojení vymazal chybu a světe div se .......je pryč. Pokud se neodpojí baterka chyba nejde vymazat to mám vyzkoušeno. Tady to taky píšou.
http://opcom.freeforums.org/hi-all-t305.html
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Už jsem to jednou psal v jiném vláknu, ale asi to zapadlo. Nedovedl by někdo poradit co s touto chybou ? B1272 - Antenna FM/AM Signal Circuit Open
Asi se to projevuje tím, že rádio blbě hraje co se týká signálu. Je to CD30. Je problém v rádiu, nebo v anténě?
Dík ...
Asi se to projevuje tím, že rádio blbě hraje co se týká signálu. Je to CD30. Je problém v rádiu, nebo v anténě?
Dík ...
EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006
Caute.
Vypisalo mi tieto kody- 062202 a 190175. Skusal som ich najst aj tu aj na googli,ale nic konkretne mi nenaslo. Vedel by mi niekto poradit o co ide? Auto ide cca 4-5 km normalne a potom sa mi rozsvieti auticko s klucom a hodi sa do nudzoveho rezimu.Diky...
Vypisalo mi tieto kody- 062202 a 190175. Skusal som ich najst aj tu aj na googli,ale nic konkretne mi nenaslo. Vedel by mi niekto poradit o co ide? Auto ide cca 4-5 km normalne a potom sa mi rozsvieti auticko s klucom a hodi sa do nudzoveho rezimu.Diky...
Pre lekyman
P0622-nesprávná funkce řídícího obvodu pole "F" generátoru.
Mnoho doporučených měření,které vedou k identifikaci-buď 1/vadný generátor nebo 2/vadná řídící jednotka motoru.
Jestli si nenechal po opravě altíku smazat paměť závad pomocí diag,tak to nejdřív udělej.
P0622 je způsobena chybou v buzení alternátoru. Může být důsledkem použití nesprávného regulátoru nebo přerušením drátu ke svorce D+. Je to problém alternátorů DENSO 130A.
Odpovede pod inym vlaknom!
1901 je chyba DPF
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =33&t=1813
P0622-nesprávná funkce řídícího obvodu pole "F" generátoru.
Mnoho doporučených měření,které vedou k identifikaci-buď 1/vadný generátor nebo 2/vadná řídící jednotka motoru.
Jestli si nenechal po opravě altíku smazat paměť závad pomocí diag,tak to nejdřív udělej.
P0622 je způsobena chybou v buzení alternátoru. Může být důsledkem použití nesprávného regulátoru nebo přerušením drátu ke svorce D+. Je to problém alternátorů DENSO 130A.
Odpovede pod inym vlaknom!
1901 je chyba DPF
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =33&t=1813
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Dik papak....No altik mi opravovali asi pred rokom a neviem,ci mi tu chybu vymazali....Skor nie...A ten druhy kod-chyba v DPF...Mam ho dat precistit cez pocitac alebo vymenit ERG ventil.Ten ventil som cistil asi pred dvoma tyzdnami,takze neviem ci to moze byt v tom....