Tankování
Tankování
Ahoj,mám takovej problém.Myslel jsem si že je to pistolí u pumpy,ale není.Nemůžu natankovat bez toho abych nedržel tak na půlce pistol u benzíny.Jak tam zamáčknu pistol,aby se sama po dotankování vypla tak mi furt vyskakuje.Takže,když chci natankovat musim ručně a ješte k tomu na pul držet tok paliva.Jak ho dám na plnej tak mi to hned vypne.Nevíte někdo čím to může být?
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- Reklama
Re: Tankování
hmm zaujimave...podla mna to moc penilo preto ti to vypinalo..aspon ja mam taku skusenost..a dalsia moznost je ze pistol bola pokazena..
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Mě přesně tohle,co Colli popisuje dělá při tankování Favorita a taky netuším proč.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Že by pěnil benzín?
Zkus nejdříve jiný stojan, jestli nemají porouchaný zpětný odtah par..
Zkus nejdříve jiný stojan, jestli nemají porouchaný zpětný odtah par..
Tahle zkušenost se mi stala před dvěma týdny, když jsem tankoval naftu do kamarádova Superba. Tak jsem byl zaplatit euro cosi za ten asi litr, co tam nakapal během mých pokusů natankovat a vyskakování pistole. Jel jsem o pumpu dál a v pohodě natankoval. O 3 později jsem se tam objevil znova a už to šlo bez problému, takže jestli je to ojedinělý případ, nevinil bych z toho tebe nebo auto.
Jak říkate myslel jsem si ,že to bude stojanem nebo pistolí.Ale není právě ,už jsem natankoval tolikrát,a všude tento problém.Zkoušel jsem včera i různě pistol dávat víc dovnitř ven nic.Tak nevim.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
Mě to u toho Fanouše dělá x-let,co ho mám,na žádné pumpě nenatankuju bez problémů.Vím,to auto je úplně někde jinde,ale problém stejný,tak proto to píšu,je to zajímavý,nesetkal jsem se zatím s nikým s tímhle problémem.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
U naší služební fabie to taky dělá, ale když se dá pistole jakoby rovně (kolmo k zemi), tak je to v pohodě, ale když se nepatrně pohne do strany, tak vypíná.....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Spatne odvetrani nadrze? Davas tam tu pistoli rovne a az na doraz?
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
ja mam praveze skusenost, ze tankovacia pistol musi byt jemne povytiahnuta. Asi to bude niec os odvetranim, ale skus tu hadicu nedat uplne nadoraz, pripadne ako to robim ja: zasunut nadoraz a potom jemne povytiahnut (stale hovorim o tankovani do AUTA)
Funguje to na 100%, lae tiez si pamatam ako som bol prvy krat zufaly.
Snad pomoze
Funguje to na 100%, lae tiez si pamatam ako som bol prvy krat zufaly.
Snad pomoze
Zafira B Z19DT COSMO 88kw
DVD90 navi EU 2009
DVD90 navi EU 2009