Houpání volnoběhu
-
Houpání volnoběhu
Ahoj, mám problém s volnoběhem. Když je studený motor, tak poslední dobou pozoruji dosti časté houpání volnoběžných otáček. Za tepla je to o něco lepší. Jde o to ,že cca každou druhou vteřinu(né uplně pravidelně) mi jakoby poskočí nepatrně otáčky motoru. Ne sice nejak rapidně ,ale působí to vibrace a nepříjemné zvuky. Počítač nic nehlásí. Nevíte někdo co s tím?
Astra H 2007 1,7CDTI 81KW
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Houpání volnoběhu
1. Zla vaha vzduchu (zlu vahu nie vzdy diagnostika odhali)
2. Daj si pozriet hodnoty vstrekovacov. Niektoy moze davat slabsiu davku paliva, alebo je uplne zly.
Moje typy....
2. Daj si pozriet hodnoty vstrekovacov. Niektoy moze davat slabsiu davku paliva, alebo je uplne zly.
Moje typy....
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Ahoj..mam tedy benzin ale dela mi to taky i kdyz se to zahreje tak se to nepatrne houpe a je to i slyset na motoru.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- vojtavojta
Kdyz to po zime pujde na servisku na kolik to takhle vyjde ta vaha a trysky kdyby z nich bylo neco spatne?
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
Kolem 3000,- váha vzduchucolli píše:Kdyz to po zime pujde na servisku na kolik to takhle vyjde ta vaha a trysky kdyby z nich bylo neco spatne?
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
- vojtavojta
I mě to dělá lehce tak o 100 otáček, jen jako kdybych lechtal plyn. Vadí to vůbec?
- vojtavojta
Možná jako že fyzicky to neva..... ale znamená to že něco není v pořádku, a je minimálně zvetšena spotřeba benzinu.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
-
Díky za tipy. Myslel jsem si to taky, že to budou trysky nebo váha. Nezbývá nic jiného, než hurá do servisu.
Astra H 2007 1,7CDTI 81KW