prosím dejte tady nějaké odkazy na prodejce náhradních dílů pro Oply, rady, zkušenosti apod. Nic jsem ve fóru zatím nenašel a myslím, že by to všem dost pomohlo. Např. já hledám někde na Astru H 1.9.CDTi (Z19DTH), 88kW - AGR ventil (co nejlevnější

Prodejců dílů je mnoho, od malých po velké, které zásobují většinu maloprodejců a neznačkových servisů. To co hledáš jsem nalezl v katalogu firmy Elit, viz link níže. Já pokud něco sháním, zjišťuji i cenu v autorizovaném servisu, již se mi to několikrát vyplatilo, když jsem narazil na levnější originální díl než byl ten od druhovýroby.foxpyc píše:Zdravím,
prosím dejte tady nějaké odkazy na prodejce náhradních dílů pro Oply, rady, zkušenosti apod. Nic jsem ve fóru zatím nenašel a myslím, že by to všem dost pomohlo. Např. já hledám někde na Astru H 1.9.CDTi (Z19DTH), 88kW - AGR ventil (co nejlevnější) a za nic nemůžu najít ani obchod, který by je nabízel, natož zjistit cenu atd. Díky všem co připějí.
a tohle je cena z ceníku Opel, v Elit katalogu si zjistíš katalogový číslo Opla a na stránkách Opla najdeš...foxpyc píše:Díky, děkuji za příspěvky. Určitě hledám nový AGR/EGR ventil. Kvůli špatnému ventilu jsem si teď musel objednat nový sací modul za cca 9,5tis.Kč.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |