Náhradní díly OPEL
Náhradní díly OPEL
Zdravím,
prosím dejte tady nějaké odkazy na prodejce náhradních dílů pro Oply, rady, zkušenosti apod. Nic jsem ve fóru zatím nenašel a myslím, že by to všem dost pomohlo. Např. já hledám někde na Astru H 1.9.CDTi (Z19DTH), 88kW - AGR ventil (co nejlevnější ) a za nic nemůžu najít ani obchod, který by je nabízel, natož zjistit cenu atd. Díky všem co připějí.
prosím dejte tady nějaké odkazy na prodejce náhradních dílů pro Oply, rady, zkušenosti apod. Nic jsem ve fóru zatím nenašel a myslím, že by to všem dost pomohlo. Např. já hledám někde na Astru H 1.9.CDTi (Z19DTH), 88kW - AGR ventil (co nejlevnější ) a za nic nemůžu najít ani obchod, který by je nabízel, natož zjistit cenu atd. Díky všem co připějí.
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Náhradní díly OPEL
v sekci odkazy -links je seznam opel autovrakovišt.zkus tam mrknout.
Prodejců dílů je mnoho, od malých po velké, které zásobují většinu maloprodejců a neznačkových servisů. To co hledáš jsem nalezl v katalogu firmy Elit, viz link níže. Já pokud něco sháním, zjišťuji i cenu v autorizovaném servisu, již se mi to několikrát vyplatilo, když jsem narazil na levnější originální díl než byl ten od druhovýroby.foxpyc píše:Zdravím,
http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.as ... eId=100551
Pokud Ti link nebude fungovat, jdi přes stránky Elitu, zadáním typu vozidla se k tomu dostaneš...
P.S. - věc, která podle diskuzí způsobuje problémy bych nekupoval na vrakovišti... volil bych cestu dražšího, ale nového se zárukou...
Díky, děkuji za příspěvky. Určitě hledám nový AGR/EGR ventil. Kvůli špatnému ventilu jsem si teď musel objednat nový sací modul za cca 9,5tis.Kč.
- Přílohy
-
- 7.00373.12.0.JPG (8.97 KiB) Zobrazeno 6022 x
Opel Astra H 1.9 CDTi 16V 88kW
a tohle je cena z ceníku Opel, v Elit katalogu si zjistíš katalogový číslo Opla a na stránkách Opla najdeš...foxpyc píše:Díky, děkuji za příspěvky. Určitě hledám nový AGR/EGR ventil. Kvůli špatnému ventilu jsem si teď musel objednat nový sací modul za cca 9,5tis.Kč.
Kód dílu Název dílu Cena bez DPH DPH % Cena s DPH
5851596 1-VENTIL 3 379.33 19.00 4 021.40
- mazzi
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim...chcel by som sa opytat, ktore karosarske diely sedia z obycajneho H na GTC...ak vobec...napr predne blatniky alebo spatne zrkadla???
Opel Astra GTC 1.8 2006 103 kW powered by LPG
OP-COM
OP-COM
Zrkadlá a blatníky určite a myslím že aj kapota iný je len predný nárazník a gril a samozrejme zadné partie
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
kapota, blatníky, nárazníky pasují ale vzhledově jsou jiný a tim to tak vadne, protože zrcátka sou jiný!
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
V čom sú iné zrkadlá??? Som si nevšimol rozdiel
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
sklon á sloukpu je jinej
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz