Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI - 74 kW
Re: Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI - 74 kW
Díky, už je uzdravený , poplatky byly tedy nekřesťanské, ale hlavně že funguje
- Reklama
Přesně tohle mi napadlo když sem ty fotky viděl. Černé lišty na bocích a vzadu, k tomu pěkný alu-kola... Super kontrast! Jenže předělat mojí Astru by stálo dost peněz, počítám tak 5-6 tisíc jen za těch pár lišt, takže do toho nejdu.FerdaXXL píše:Mě se líbí ty černé plastové lišty na dveřích. Mezi tou stříbrnou a černou vzniká moc pěkný kontrast barev a navíc je to celé pěkně sladěné do stříbrně černé.
No ... , ale Corsaczku mě by se ty černé lišty k tomu tvému super vozítku moc nehodily. Za prvé nemáš na střeše ty černé lišty a pak je to auto kratší. Nevím ... mě se to líbí přesně tak jak to máš právě teď takže nezoufej
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
ale to já rozhodně nezoufám, jen že se mi to taky líbí na světlých barvách. Ale máš pravdu, jsem spokojenej tak jak to jeFerdaXXL píše:No ... , ale Corsaczku mě by se ty černé lišty k tomu tvému super vozítku moc nehodily. Za prvé nemáš na střeše ty černé lišty a pak je to auto kratší. Nevím ... mě se to líbí přesně tak jak to máš právě teď takže nezoufej
Tak ještě pár obrázků...
Naposledy upravil(a) Pepino_GH dne 03 bře 2011, 16:47, celkem upraveno 1 x.
Ještě několik...
Super ta fotka interiéru! Jak se to dá udělat? Asi nějakou spešl optikou, co?
Jinak se mi líbí jak máš udělaný držák telefonu - můžeš popsat kde si ho koupil? Nemyslim tu část poslední část, ale spíš ten mezikus mezi přístrojovkou a tím samotným držákem.
Jinak se mi líbí jak máš udělaný držák telefonu - můžeš popsat kde si ho koupil? Nemyslim tu část poslední část, ale spíš ten mezikus mezi přístrojovkou a tím samotným držákem.
Díky, to je širokoúhlým objektivem...
Držák, tedy ta část co Tě zajímá je Brodit obj. č. 853441 ProClip. Švédi to mají vymakaný, nevrtáš, jen nacvakneš. Vršek je univerzál od Nokie...
Držáky Brodit prodává třeba: http://obchod.sunnysoft.cz/
Držák, tedy ta část co Tě zajímá je Brodit obj. č. 853441 ProClip. Švédi to mají vymakaný, nevrtáš, jen nacvakneš. Vršek je univerzál od Nokie...
Držáky Brodit prodává třeba: http://obchod.sunnysoft.cz/
Co ten šestikvalt ? Ten jsem moc chtěl, leč firma nedala. Kolik ti točí při tacho cca 140 ? Mě pětikvalt cca 3000....
Bude to míň, až to pojedu protáhnout, napíšu. Fakt nevímcaprighia píše:Co ten šestikvalt ? Ten jsem moc chtěl, leč firma nedala. Kolik ti točí při tacho cca 140 ? Mě pětikvalt cca 3000....