![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Přesně tohle mi napadlo když sem ty fotky viděl. Černé lišty na bocích a vzadu, k tomu pěkný alu-kola... Super kontrast! Jenže předělat mojí Astru by stálo dost peněz, počítám tak 5-6 tisíc jen za těch pár lišt, takže do toho nejdu.FerdaXXL píše:Mě se líbí ty černé plastové lišty na dveřích. Mezi tou stříbrnou a černou vzniká moc pěkný kontrast barev a navíc je to celé pěkně sladěné do stříbrně černé.
ale to já rozhodně nezoufám, jen že se mi to taky líbí na světlých barvách. Ale máš pravdu, jsem spokojenej tak jak to jeFerdaXXL píše:No ... , ale Corsaczku mě by se ty černé lišty k tomu tvému super vozítku moc nehodily. Za prvé nemáš na střeše ty černé lišty a pak je to auto kratší. Nevím ... mě se to líbí přesně tak jak to máš právě teď takže nezoufej
Bude to míň, až to pojedu protáhnout, napíšu. Fakt nevímcaprighia píše:Co ten šestikvalt ? Ten jsem moc chtěl, leč firma nedala. Kolik ti točí při tacho cca 140 ? Mě pětikvalt cca 3000....
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |