Musím souhlasit se Koleen.
1) z AAA jsem mel vcetne meho posledniho auta, soucasne Astry H, celkem 3 auta, a vzdycky to auto bylo technicky OK. Dost mozna kdyz premyslim zpetne, byly to ty nejlepsi ojetiny, jaky jsem mel, a to vcetne dovozovek. AAA ty auta nevyrabej, jenom kseftujou s tim, co na trhu je.
2) Kdyz mas jako v AAA nejakou minimalni mzdu a zbytek pak dle prodeju (a hlavne formy prodeje, typu leasingu apod.), nediv se, ze Te nechcou jen tak nechat se projet v aute a pak zase jit, kdyz nemas moznost si to nekde jinde zkusit. Oni delaj business, a ne socialni vypomoc. Takze te proste mastit budou, to se jim nemuzes divit.
3) Na AAA podle me jedinym dobrym jsou vlastni auta. Vse kolem nich jako call centrum, sjednani leasingu apod je vychytrala masinerie, ale na to bysme uz meli byt zvykli. Nenechat se opit rohlikem a kazdej si spocitat co se pro nas vyplati a co ne.
4) Proveruj, proveruj, proveruj! To plati uplne vsude, nejen v AAA. Ja si dle VIN o autu vse zjistil, u RomanK napichnul na diagnostiku, prosli jsme to a z toho padla nejaka doporuceni. Takze jsem nekupoval zajice v pytli (ikdyz u ojetiny nikdy nevis

).
Nevim. Nikdo Te do niceho nenuti. Kdyz si neumis zjistit co Te zajima, tvoje smula. A ze ty obycejny lidi chcou jezdit na dovolenou a semtam neco koupit deckam, na to bych se nezlobil. Vsichni jsme lidi.
Ale nic proti Tobe Terezko, to plati obecne.