Den blbec

Co se jinam nehodí pište sem
eforar

Re: Den blbec

Příspěvek od eforar » 10 dub 2010, 14:17

:D dobre ty :D :evil:

Reklama

mirek81

Příspěvek od mirek81 » 18 dub 2010, 00:21

Tak i ja se přidám. Tak si takhle jedu v pátek vesele do práce :) :( svítí hladový oko (nebliká) ujedu asi kilometr a najednou začne blikat autičko s klíčem a auto přestává jed :o asi chytlo vzduch a já stojím. Naštěstí mě po chvíli zastaví borec s dodávkou a vezme mě na nejbližš benzínku. Tam koupím naftu a s kanistrem vlakem k autu. A pak o hodinu pozdě v práci a poslouchám jak mi muže dojít nafta. Tady na foru jsem četl že hladový oko nejdřív svítí a pak začne blikat, no mě nebliklo ani jednou a stál jsem. Pro příště maximálně dojezd 0km a okamžitě k benzínce( vickrát už to zkoušet nebudu) :!:
1.7 cdti 74 kw

Dalik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalik » 18 dub 2010, 09:16

mirek81 píše:
Na blikající oko mám se svým autem ověřený dojezd minimálně asi 30 km. V množství paliva bych zradu neviděl, v tom bude mít prsty ta ikonka auta s klíčkem.

mirek81

Příspěvek od mirek81 » 18 dub 2010, 11:42

po dolití nafty a odvzdušnšní už nic. auto v pohodě, tak nevím :twisted:
1.7 cdti 74 kw

pueblo

Příspěvek od pueblo » 09 kvě 2010, 21:11

Tak dneska návštěva ZOO v UL a parkování na pidiparkovišti......výsledek? Odřenej přední nárazník až na plast :evil: :evil: :evil:

Zaškrtil bych magory, který nemaj odhad nebo jsou bezohledný. Kdyby nechal číslo za stěračem, ale....... GRRRRRRRRRRRR

Mazety

Příspěvek od Mazety » 09 kvě 2010, 21:57

poděkuj pojišťovnám a jejich super malusům

smazána citace ... Samothe
EX Opel Astra H caravan

Koleen

Příspěvek od Koleen » 14 čer 2010, 23:27

Tereza píše:Tak z áček jsem taky měla auto a už never ever. Že je moje auto z Francie jsem zjistila až když mi přišli papíry po 14ti dnech od koupě, kde poslali původní kupní smlovu ve francouzštine a pak když jsem v autě našla francouzský účtenky :(.
A pak jsem tam byla loni někdy v srpnu, abych si jen projela jedno auto, protože jsem v něm nikdy neseděla a jinde bych neměla možnost, kupovat jsem ho nechtěla ani náhodou a málem mi utrhli ruku, abych neodešla.
Ale GE money bych nezatracovala, business dělá stejně jako každej jinej a asi záleží na koho konkrétně natrefíš a jakej produkt si od nich bereš. To je stejný všude.
Ahoj, nechtěl bych se tě nějak dotknout, ale je to tak nějak tvoje hloupost, když kupuješ auto a nejsi milionář, tak první se zajímám o původ, stav, předchozí majitel. Auto bez servisní knížky a jasné minulosti nekupovat. Není problém si pak zavolat do servisu kde bylo servisováno (Ano i v zahraničí to není problém) a doptat se. Auto si člověk nemusí kupovat, ale chce.... pak se nenechá zatlačit levnými prodejnímy triky. Důležitá je informovanost. Několikrát jsi tady na webu zmínila, že studuješ na VŠ a že máš k dispozici strýce co "fakt ví vo čem to je". Proč ti tedy nepomohl? Proč jsi to auto koupila? Proč jsi se do něj nechala natlačit když jsi o něm nic nevěděla, nebo jsi si nechala něco nakecat? Opravdu nechci, aby to vyznělo vůči tobě nějak ošklivě, ale zbrkle koupit auto v triple A a pak zkuhrat jak je to tam hrozné mi přijde trochu ujetý. Nechci se triple A nějak zastávat... dělají business na jitrnicích a jejich cílem je prodat. Chce to trochu sebereflexe...
Opel Astra H 1.8 92kW Z18XE

franke_cz

Příspěvek od franke_cz » 15 čer 2010, 07:39

Musím souhlasit se Koleen.

1) z AAA jsem mel vcetne meho posledniho auta, soucasne Astry H, celkem 3 auta, a vzdycky to auto bylo technicky OK. Dost mozna kdyz premyslim zpetne, byly to ty nejlepsi ojetiny, jaky jsem mel, a to vcetne dovozovek. AAA ty auta nevyrabej, jenom kseftujou s tim, co na trhu je.

2) Kdyz mas jako v AAA nejakou minimalni mzdu a zbytek pak dle prodeju (a hlavne formy prodeje, typu leasingu apod.), nediv se, ze Te nechcou jen tak nechat se projet v aute a pak zase jit, kdyz nemas moznost si to nekde jinde zkusit. Oni delaj business, a ne socialni vypomoc. Takze te proste mastit budou, to se jim nemuzes divit.

3) Na AAA podle me jedinym dobrym jsou vlastni auta. Vse kolem nich jako call centrum, sjednani leasingu apod je vychytrala masinerie, ale na to bysme uz meli byt zvykli. Nenechat se opit rohlikem a kazdej si spocitat co se pro nas vyplati a co ne.

4) Proveruj, proveruj, proveruj! To plati uplne vsude, nejen v AAA. Ja si dle VIN o autu vse zjistil, u RomanK napichnul na diagnostiku, prosli jsme to a z toho padla nejaka doporuceni. Takze jsem nekupoval zajice v pytli (ikdyz u ojetiny nikdy nevis :-)).

Nevim. Nikdo Te do niceho nenuti. Kdyz si neumis zjistit co Te zajima, tvoje smula. A ze ty obycejny lidi chcou jezdit na dovolenou a semtam neco koupit deckam, na to bych se nezlobil. Vsichni jsme lidi.

Ale nic proti Tobe Terezko, to plati obecne.
Opel Astra H Caravan 11/2006, 1.6 16V 77kW Z16XEP (2009-2017)
Volkswagen Touran 04/2017, 1.4TSI 110kW (2017-)

Odpovědět