Aha, tak to bude asi jen nějaký haló. Ale znělo mi to celkem slibně . Myslíš jako třeba opotřebení interiéru, volantu a podobně? Tohle já nepoznám, jak vypadá auto po 50ti a po 150ti tis km.vojta píše:o tom sem nikdy neslyšel... je spousta jinejch jednoduších ukazatelů o stavu najetých km...
Jak zjistit skutečně najeté km?
Re: Jak zjistit skutečně najeté km?
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
no, třeba i ošmatlanost klíčku atd. je toho hodně, z jedný věci se usuzovat nedá ale když prohlídneš vše tak si uděláš obrázek ale na to člověk musí mít praxi, právě aby věděl zhruba co jak vypadá v kolika kilometrechTereza píše:Aha, tak to bude asi jen nějaký haló. Ale znělo mi to celkem slibně . Myslíš jako třeba opotřebení interiéru, volantu a podobně? Tohle já nepoznám, jak vypadá auto po 50ti a po 150ti tis km.vojta píše:o tom sem nikdy neslyšel... je spousta jinejch jednoduších ukazatelů o stavu najetých km...
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Jasně, třeba pro mě mlj interiér vypadá dobře a udržovaně, ale třeba zadní sedačky jsou jetější, volant taky...chce to odborníka no. I když ono je někdy lepší nevědět, akorát by se člověk naštval..vojta píše: no, třeba i ošmatlanost klíčku atd. je toho hodně, z jedný věci se usuzovat nedá ale když prohlídneš vše tak si uděláš obrázek ale na to člověk musí mít praxi, právě aby věděl zhruba co jak vypadá v kolika kilometrech
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Přál bych vám vidět, nehledě na to, že dělám ve Škodovce a na kvalitě, kolegovu Octavii rok 2002 po 300tis.km. Jak z fabriky. Bez jediného problému. Druhý kolega má to samé a ten samý motor a taky zjistil dodatečně, že auto nemá 140tis.km, ale přes 200tis.km. A už měnil turbo, alternátor, atd. Kus od kusu prostě.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
no muzu rict ze mame doma octavii 3roky starou a najeto neco okolo 50 000km a volant mame sedrenej ze by malo kdo veril...
Opel Astra OPC
-
Mno já právě mám podle tacháče 150 000 km, ale v servisu se mrkli na motor a podle nich to musí mít najeto dvojnásobek. Nějaká diagnostika už to i potvrdila. Ale potřebuju si to ještě někde ověřit, abych si to pak vysvětlil s prodejcem...
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 88KW, stříbrná, r. v. 2005
Jestli ma motor najeto vic, tak je to opet svinarna nad svinarnu Ale neda mi to se nezeptat. To ze "mrkli" na motor znamena co? Merily tlaky valcu, merily vybehanost valcu,.....? Popravde receno si nedovedu predstavit ze by nekdo poznal pouhym pohledem a poslechem jestli ma motor najeto 150 nebo 300 tis. kmMagickiller píše:Mno já právě mám podle tacháče 150 000 km, ale v servisu se mrkli na motor a podle nich to musí mít najeto dvojnásobek. Nějaká diagnostika už to i potvrdila. Ale potřebuju si to ještě někde ověřit, abych si to pak vysvětlil s prodejcem...
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Můžu se optat , proč nebyla u 5ti letého auta v DE k mání serviska ??Magickiller píše:....Mám Astru H 1,9 CDTi z Německa. ...Podotýkám, že vůz nemá servisní knížku. ...
Nebo jsi to koupil v Cz u někoho , kdo to někdy dotáhl z DE ?
Ne obratem na tvoji přímou objednávku ?
Obecně se říká , že auta z DE nemaji stočené km ( je to tam trestný čin ) , ale asi jen ty které dovezou přímo na objednávku a přímý odběr zákazníkem , ty auta , které někdo vozí z DE a pak je na bazaru prezentuje , jako dovoz z DE , tam už možná hrozí stočení , ale našimi koumáky . A ta neexist. serviska by mě asi trochu odradila - i když exist. servisky taky jde dofalšovat .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Tak ona servisní knížka rozhodně neni záruka nestočeného tachometru. Padělání servisek je celkem běžná věc. A že se v Německu nestáčí tachometry? Bohužel, pravda je, že se tam stáčí stejně jako u nás...
Chápu to teda správně, že pokud na tachometru i v ŘJ kilometry sedí, tak s tím nebylo manipulováno? A tím tedy není možné stočit auto, aniž by to nebylo zjistitelný (jen maximálně nebude jasný, o kolik je stočeno)?
Chápu to teda správně, že pokud na tachometru i v ŘJ kilometry sedí, tak s tím nebylo manipulováno? A tím tedy není možné stočit auto, aniž by to nebylo zjistitelný (jen maximálně nebude jasný, o kolik je stočeno)?
kilometry se točí všude D nevyjímaje-vlastní zkušenost ,a servisky sehnat čistou novou - to mi nabídli přímo u Opla-ano vedou záznamy v PC ale dokud člověk nepátrá a při koupi vesměs stačí ,že ji vidí a pak
- je to prostě bordel za peníze ,takže nezmizí
kdysi jsem dával auto do výkupu v A..A-
po týdnu jsme ho s kolegou našli na prodeji v Brně a ejhle bylo o 80tkm mladší,v servisce byl vyměněn poslední záznam za čistý list z jiné servisky-jen kartičku pro výměnu oleje s počtem ujetých kilometrů jaksi opomněli sundat-co dodat
- je to prostě bordel za peníze ,takže nezmizí
kdysi jsem dával auto do výkupu v A..A-
po týdnu jsme ho s kolegou našli na prodeji v Brně a ejhle bylo o 80tkm mladší,v servisce byl vyměněn poslední záznam za čistý list z jiné servisky-jen kartičku pro výměnu oleje s počtem ujetých kilometrů jaksi opomněli sundat-co dodat