Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Asi ne ale do Prahy do Letnan urcite ano
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska ráno jsem viděl projet čebínem Haczka.stojím před hoknou a čekám až mi přijde otevřít uklízečka v tom haczek. aspoň myslím že to byl on!kolik jezdí černejch GTC s modrou lékárenskou nálepkou.
Milosh na nás dlabe.
Milosh na nás dlabe.
No radsi pojedu na sraz kde bude hodne znamych i z rady majitelu G nez na maly sraz nekolikadenni kde je ucast nejista, stejne bych jel jen na otocku a vecer dom, mam 2 deti a nechci zene nechavat obe na krku.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dnes som v Košiciach videl GTC strieborné ako má Gomes. Na značku som nevidel.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Já zas denně vídám v Žatci černou astru 5tidveř u Tesca. Není to někdo odsud? Už mám vytisklý letáček klubu, tak při příští návštěvě tescka ho fouknu za stěrač
ze by dnes rano pred 7 h v Teplicich "u opla" v protismeru Apikkk?
Nene, Milouši. V 7:00hod jsem byl již v práci. Za to já tě několikrát potkal cca 1,5 měs dozadu ve Všebořicích, kdy jsem tě míjel v F Astře, ale to jsem byl v tu chvíli neviditelnej
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
No pravda po veteranech ta moc nekoukam
Před malou chvilkou jsem potkal miloshe a podle zvuku jeho klaksonu bych řekl, že proběhla výměna klaksonu . Já ho vyměnil o víkendu, dal jsem dvoutónovej a konečně to nekníká, ale troubí jako auto . Takže miloshi, dobrej zvuk
Diky ale me uz to takto troubi od koupi stejne tak gecko, proste zadny chrchla jako mame treba ve sluzebaku