![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Asi ne ale do Prahy do Letnan urcite ano ![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska ráno jsem viděl projet čebínem Haczka.stojím před hoknou a čekám až mi přijde otevřít uklízečka v tom haczek. aspoň myslím že to byl on!kolik jezdí černejch GTC s modrou lékárenskou nálepkou. ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Milosh na nás dlabe.
![Zlý :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Milosh na nás dlabe.
![Smutný :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![Zlý :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
No radsi pojedu na sraz kde bude hodne znamych i z rady majitelu G nez na maly sraz nekolikadenni kde je ucast nejista, stejne bych jel jen na otocku a vecer dom, mam 2 deti a nechci zene nechavat obe na krku.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dnes som v Košiciach videl GTC strieborné ako má Gomes. Na značku som nevidel.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Já zas denně vídám v Žatci černou astru 5tidveř u Tesca. Není to někdo odsud? Už mám vytisklý letáček klubu, tak při příští návštěvě tescka ho fouknu za stěrač ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
ze by dnes rano pred 7 h v Teplicich "u opla" v protismeru Apikkk?
Nene, Milouši. V 7:00hod jsem byl již v práci. Za to já tě několikrát potkal cca 1,5 měs dozadu ve Všebořicích, kdy jsem tě míjel v F Astře, ale to jsem byl v tu chvíli neviditelnej ![Šokovaný :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Šokovaný :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
No pravda po veteranech ta moc nekoukam ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Před malou chvilkou jsem potkal miloshe a podle zvuku jeho klaksonu bych řekl, že proběhla výměna klaksonu
. Já ho vyměnil o víkendu, dal jsem dvoutónovej a konečně to nekníká, ale troubí jako auto
. Takže miloshi, dobrej zvuk ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Diky ale me uz to takto troubi od koupi stejne tak gecko, proste zadny chrchla jako mame treba ve sluzebaku ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)