Přesně takovou mám taky, ale ne kupovanou z Alzy s nějakou značkou, ale přímo z číny. Nakonec jsem kupoval asi 3 různé duální a všechny stály za prd. Utáhly vždy tak jedno zařízení.honzap píše:Pořídil jsem duální nabíječku...
On je totiž velký rozdíl, jestli to nabíjí jen telefon a tablet se zhasnutým LCD, nebo zařízení v provozu. Na nabíjení zhasnutého telefonu postačí i 500mA z USB portu počítače. na puštěný telefon s navigací ne.
Pokud jsem na to dal kamerku, která má příkon 1A a zároveň mobil s puštěnou navigací, tak v obou zařízeních šla baterie dolů.
Jestli se ti za hodinu a půl cesty nabil tablet o 14% a telefon o 22%, tak je to bída a tomu údaji 1,5A + 3,5A vůbec nevěřím. Měl jsi u toho na těch zařízeních něco puštěný?
Já když dám telefon do normální nabíječky do zdi, tak si bere přes 1,5A a je za hodinu a čtvrt nabitej z nuly na 100% a ne o 20%.
Všechny rušily GPSky v autě, který tam mám asi 3 ani jedna nejela.
A jako třešnička fakt, že jsem všechny tyhle "duální" nabíječky rozebral a uvnitř vedly od zdroje k USB portu vždy jen dva drátky a to + a - a oba USB porty to mělo vždy zapojené na stejný zdroj a žádní rozdělení proudů pro jednotlivé porty tam nebylo.
Postupem času jsem došel k tomu, že pokud budu ještě chtít řešit napájení v autě, tak koupím někde v GME za 500 - 1000 profi zdroj na 5V, který bude dávat např. 8A a někam to celé skovám do palubky a vyvedu si někde panel s USB zásuvkama.