Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Re: Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
PEPAS vďaka za update Super všetko ide.
opc show nemá chybu
opc show nemá chybu
Opel ZAFIRA cosmo, panorama DVD90 NAVI, CID
1,9 TDCI a raketa je tlačidko SPORT
MKJ, MVK + DVB-T a cuvacia kamera
op com Bratislava
OLD: Opel Kadett 1,3 1985
Opel Astra G 2000 Edition
1,9 TDCI a raketa je tlačidko SPORT
MKJ, MVK + DVB-T a cuvacia kamera
op com Bratislava
OLD: Opel Kadett 1,3 1985
Opel Astra G 2000 Edition
- Reklama
můžeš nahrát videjko s tím opc show? Ať vím zda za Romanem zajet či ne. Přehrával jsem firmware před pár měsíci.slkmer píše:PEPAS vďaka za update Super všetko ide.
opc show nemá chybu
Opel Astra H Caravan 2007 1,6 77 kW (105 k) a 150 Nm modrošedá metalíza
http://lukinb6.rajce.idnes.cz/Opel_Astra_H/
Prodej motopříslušenství - http://www.motoprislusenstvi.com
http://lukinb6.rajce.idnes.cz/Opel_Astra_H/
Prodej motopříslušenství - http://www.motoprislusenstvi.com
Nějaké video z opc scanu je tady http://www.youtube.com/watch?v=AWrTzy6hCHk ale jestli to vypadá naprosto stejně, jako je to udělaný v MKJ, to nevím. Co sem pepas postoval, tak u toho se rozsvítily na chvíli všechny kontrolky.Mimochodem, dá se menu MKJ tahle opc show případně vypnout/zapnout? Sám MKJ nemám, ale snad kvůli téhle blbince bych o MKJ uvažoval
JJ sviti uplne vse, rozhodne do toho bez, kdyz pak pojede v aute treba nekdo v servisu, to bude cucet
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já jako asi největší lobbista za OPC scan na tomto fóru jenom doplním, že se to samozřejmě dá zapnout/vypnout dle potřeby - jako ostatně všechny funkce MKJ
-
- Kontaktovat uživatele:
o pár stran zpět jsem dával videa demonstrující funkci OPC Tacho pro A-H a V-C budíky, viz. TADY. Jinak všechny moje videa jsou k nalezení na YouTube.
Snad zde zbytečná poznámka, ale přeci jen – pokud se při umístění kurzoru na obrázek či link objeví ručička (nebo něco takového), tak to je klikatelný objekt (hypertextový odkaz) – buď se obrázek zvětší nebo se spustí přehrávání videa nebo se otevře jiná stránka. Obecně se snažím využívat možnosti formátování textu, která nám tady předseda nabízí – dají se tím příspěvky pěkně zpřehledňovat, ale vyžaduje to, aby se uživatel nebál občas kliknout. Budete se divit, ale např. na obřím fóru AON (Astra Owners Network) toto nepobrali...
Snad zde zbytečná poznámka, ale přeci jen – pokud se při umístění kurzoru na obrázek či link objeví ručička (nebo něco takového), tak to je klikatelný objekt (hypertextový odkaz) – buď se obrázek zvětší nebo se spustí přehrávání videa nebo se otevře jiná stránka. Obecně se snažím využívat možnosti formátování textu, která nám tady předseda nabízí – dají se tím příspěvky pěkně zpřehledňovat, ale vyžaduje to, aby se uživatel nebál občas kliknout. Budete se divit, ale např. na obřím fóru AON (Astra Owners Network) toto nepobrali...
A jak se Pepo díváš na tu případnou možnost automatického deaktivování zobrazení teploty a rychlosti v případě, že je otevřené nějaké menu, např. menu palubního počítače nebo stopky? Jde mi o to, aby to nerušilo zobrazení ostatních údajů v těch menu, pokud by to tedy šlo udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
to si nemyslím - v rodině je O-II < 10 let a kváká. Ale každopádně tvůj komentář je k zamyšlení - představa, že mi před barákem v noci na parkovišti pořád něco kváká, je nemilá... takže kvákadlo asi nebude, ať OPELu neděláme ostudu .vojta píše:ono žádný (určitě ty mladší 15ti let) auto s origo centrálem na DO nekváká, jelikož to zakazují normy EU (snižování hluku) a myslím že to je dobře
MKJ ví, jaké okno je na displeji otevřené (při otevření menu MKJ se deaktivuje zobrazení teploty), ale o dalším blokování zobrazení teploty a rychlosti neuvažuji; vyjma obrazu parkovací kamery. Už by v tom byl děsný guláš; co je ale ke zvážení, zda-li zobrazení rychlosti nevypínat vždy, pokud by rychlost byla menší než 10 km/hod (např.); původně jsem toto chtěl udělat, ale zase mám obavu, aby to mizení/zjevování se rychlosti nerušilo řidiče. Obecně je snaha na palubní desce moc „neblikat“ - dokonce na to vydalo GM normu.sauce píše:A jak se Pepo díváš na tu případnou možnost automatického deaktivování zobrazení teploty a rychlosti v případě, že je otevřené nějaké menu, např. menu palubního počítače nebo stopky? Jde mi o to, aby to nerušilo zobrazení ostatních údajů v těch menu, pokud by to tedy šlo udělat.
Pepo vdaka ze nebude kvakanie
-
- Kontaktovat uživatele:
no, je to přesně tak, jak tady napsal vojtavojta – všechny funkce MKJ jsou konfigurovatelný, takže si každý vybere, co se mu líbí a co ne. A díky tomu mám stále otevřená zadní vrátka pro případ, že by nějaká funkce zlobila – stačí v menu nastavení vypnout a problém by byl odstraněn; zatím to naštěstí nebylo třeba