Když bdue čas tak no problemOton píše:4 David : Sraz?Kdy a kde?Taky rád omrknu jinou astru!
Gord: Nepřidáš se?
Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
už není
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
OK! Kdyžtak ti cinknu
Já ještě žádnou s nálepkou fóra nepotkala, ale pár jich stojí každej den na P+R parkovišti. Když vy ste všichni v jinejch městech!
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Tak se priznejte, dnes jsem byl v Moste tak jsem dal letacek stribrnakovi a pak v Usti peknymu cervenymu GTC
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Opel Astra G OPC z Teplic
Zdravim,
dneska jsem byl v Teplicích si nechávat měnit olej a filtry a když jsem se vracel do Mostu tak na hlavní už směr Most bylo tu na úrovni Pap Oilky projížděla na druhé straně Opel Astra G Opc a vzádu měla velkej černej spoiler, neni majitel toho krasavce tady? Jen pro informaci se ptám
dneska jsem byl v Teplicích si nechávat měnit olej a filtry a když jsem se vracel do Mostu tak na hlavní už směr Most bylo tu na úrovni Pap Oilky projížděla na druhé straně Opel Astra G Opc a vzádu měla velkej černej spoiler, neni majitel toho krasavce tady? Jen pro informaci se ptám
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Re: Opel Astra G OPC z Teplic
Jestli to byla Astra G, tak to spíš na fóru Géček
Vcera smer Decin - Usti n.L. stribrny HB s prazskou spz pokud jsem dobre koukal, jel jsem ve sluzebni fabii tak jsem delal ze tam nejsem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dneska jsem se míjel v Žatci s vytuněným stříbrným háčkem pětidveř. Mračítka, vzadu dva laufy a na kufru přezdívku místo motorizace... Není náhodou majitel zdejší člen?;)
Neni tady členem náhodou človíček co má Astru GTC ve stříbrný barvě? Často tohle auto vídám na parkovišti u OBI v Praze na Roztylech. Podle parkovací polohy hádám, že asi pracuje v T-Mobilu , kolega asi .
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Re: Fotky z netu - ze světa
Ahoj neni to ze sveta, ale v dubnu jsem vyfotil jednoho kolegu v OV. Je to nas klubak??? Bylo tady nejaky podobny tema tak se jen tak ptam.
přesunuto,myslím,že zde se to hodí více,Samothe
přesunuto,myslím,že zde se to hodí více,Samothe
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW