Když bdue čas tak no problemOton píše:4 David : Sraz?Kdy a kde?Taky rád omrknu jinou astru!![]()
![]()
Gord: Nepřidáš se?
Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
už není
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
OK! Kdyžtak ti cinknu ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Já ještě žádnou s nálepkou fóra nepotkala, ale pár jich stojí každej den na P+R parkovišti. Když vy ste všichni v jinejch městech!
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Tak se priznejte, dnes jsem byl v Moste tak jsem dal letacek stribrnakovi a pak v Usti peknymu cervenymu GTC ![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Opel Astra G OPC z Teplic
Zdravim,
dneska jsem byl v Teplicích si nechávat měnit olej a filtry a když jsem se vracel do Mostu tak na hlavní už směr Most bylo tu na úrovni Pap Oilky projížděla na druhé straně Opel Astra G Opc a vzádu měla velkej černej spoiler, neni majitel toho krasavce tady?
Jen pro informaci se ptám
dneska jsem byl v Teplicích si nechávat měnit olej a filtry a když jsem se vracel do Mostu tak na hlavní už směr Most bylo tu na úrovni Pap Oilky projížděla na druhé straně Opel Astra G Opc a vzádu měla velkej černej spoiler, neni majitel toho krasavce tady?
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Re: Opel Astra G OPC z Teplic
Jestli to byla Astra G, tak to spíš na fóru Géček ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Vcera smer Decin - Usti n.L. stribrny HB s prazskou spz pokud jsem dobre koukal, jel jsem ve sluzebni fabii tak jsem delal ze tam nejsem ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dneska jsem se míjel v Žatci s vytuněným stříbrným háčkem pětidveř. Mračítka, vzadu dva laufy a na kufru přezdívku místo motorizace... Není náhodou majitel zdejší člen?;)
Neni tady členem náhodou človíček co má Astru GTC ve stříbrný barvě? Často tohle auto vídám na parkovišti u OBI v Praze na Roztylech. Podle parkovací polohy hádám, že asi pracuje v T-Mobilu , kolega asi
.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Re: Fotky z netu - ze světa
Ahoj neni to ze sveta, ale v dubnu jsem vyfotil jednoho kolegu v OV. Je to nas klubak??? Bylo tady nejaky podobny tema tak se jen tak ptam.
přesunuto,myslím,že zde se to hodí více,Samothe![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
přesunuto,myslím,že zde se to hodí více,Samothe
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW