Tak jsem pojistku č 4. zkusmo zapojil, předtím, než jsem jí tam dal jsem proměřil napětí na nožičce v té pojistkové skříni - je tam 12V i při vypnutém zapalování a vyndaném klíčku. Po zapojení se bohužel vůbec nic nestalo Zkoušel jsem teplotu trubek a všechno možné, zkoušeli jsme to i mírně pod plynem, nejen na volnoběh, ale stále nechladí. Když je auto na volnoběh a zapnu v menu klimošku, tak se krátce (1s) zvednou otáčky, ale jinak se vůbec nic neděje. Zkoušel jsem se i dostat ke kompresoru a změřit, jestli do něj něco jde, ale to se bohužel nepovedlo - je tam nějak málo místa
Tak teď nevím, co dál. Rád bych to hodil někam na diagnostiku, ale do Opla se mi moc nechce, protože to v březnu bylo na kompletní prohlídce po koupi + servisu v 60tkm za což jsem tam vypláznul 7000, vyměnili olej, svíčky a filtry a je mi divné, že by kolem klimatizace nic nezjistili, když evidentně nechodí. Nedávno jsem tady na fóru viděl seznam lidí, kteří disponují OPCOM a nebo něčím podobným, ale nemohu to najít, mohli byste mi poslat link? Docela by mě zajímalo, jestli tam něco bude, než abych naslepo hledal duchy. Pak samozřejmě připadá v úvahu neautorizovaný servis, ale tam si zase nejsem jistý, jestli není Z16LET příliš exotický, v březnu v tom servisu (Král v Č. Budějovicích) mi připadalo, jak kdyby to viděli prvně.
Díky za jakoukoli radu.
Klimatizace
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Klimatizace
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
http://2i.cz/9dc5a78d5e
přátelé, můžete mi prosím říct jestli je na tomto místě normální kondenzace vody? měla by to být trubka od klimatizace
přátelé, můžete mi prosím říct jestli je na tomto místě normální kondenzace vody? měla by to být trubka od klimatizace
Ano ,je to vedení nízkotlaku a tedy ledově studené.