Záleží na tom co porovnáváš. Co se týká vzhledu tak g coupe navíc v OPC je prostě nádherné. Musím říct že bylo všude středem zájmu. Když mám porovnat jízdní vlastnosti tak je na tom zase lépe GTC. Obě jsou to povedená auta.
jakubino píše:zdravim, preju jenom radost, bezporuchovost a stastne km s autem, pekna predni maska, vypada to fakt moc dobre, tak vitej! vybava perfektni hned bych si to vymenil ahoj JKBN
Ahoj díky. Dlouho jsem zvažoval zda jí tam dát. Ta originální je také velmi povedená. Nakonec jsem jí tam dal. Každopádně je tato od Irmschera jediná hezká z toho co se dá koupit. Tedy dle mého názoru.
Samothe píše:jj nad tou jsem si zaslintal už když se zde objevila na prodej, nádhera, nemít svou tak bych ji hned bral a až doděláš úpravy tak to teprve bude dělo
Už chybí jen přední nárazník, ale nevím jestli to vydržím čekat možná hodím na předek jen OPC line spoiler a počkám na nějaký dobrý kup
SlawaT píše:Super kára 8-)ať slouží! přesně takové jsem vždycky chtěl,proč jen ten motor nezačali vyrábět drív..
pane jo,jaký to má luxusní křesla,hmmm
Díky:)
Motor je super...jede krásně No a Recara jsou .....jak píšeš luxus