Black Astra GTC turbo - nové foto po úpravě foto str. 4
Re: Black Astra GTC Z16LET
Taky vitam taky preju at slouzi jak ma...
Musim se priznat ze taky zavidim vybavu
Musim se priznat ze taky zavidim vybavu
Opel Astra GTC 1.7CDTi 74kW Cosmo 4E7 7770
....minulost Opel Astra G 1.4 16V 4E2 2226
....minulost Opel Astra G 1.4 16V 4E2 2226
- Reklama
Taky vitam na foru, Astra G vypadala krasne. Alarm poznas podle senzoru u zpetneho zrcatka.
1,7 CDTI, 74kw, rok výroby 2009
Záleží na tom co porovnáváš. Co se týká vzhledu tak g coupe navíc v OPC je prostě nádherné. Musím říct že bylo všude středem zájmu. Když mám porovnat jízdní vlastnosti tak je na tom zase lépe GTC. Obě jsou to povedená auta.milosh píše:Ale gecku se to nevyrovna
Ahoj díky. Dlouho jsem zvažoval zda jí tam dát. Ta originální je také velmi povedená. Nakonec jsem jí tam dal. Každopádně je tato od Irmschera jediná hezká z toho co se dá koupit. Tedy dle mého názoru.jakubino píše:zdravim, preju jenom radost, bezporuchovost a stastne km s autem, pekna predni maska, vypada to fakt moc dobre, tak vitej! vybava perfektni hned bych si to vymenil ahoj JKBN
Ano je to přesně ono.destroyer_svk píše:Vitaj,velmi pekne GTC. Btw. nie je to nahodou to co tu bolo pred par mesiacmi na predaj ?
jj nad tou jsem si zaslintal už když se zde objevila na prodej, nádhera, nemít svou tak bych ji hned bral a až doděláš úpravy tak to teprve bude dělo
Super kára 8-)ať slouží! přesně takové jsem vždycky chtěl,proč jen ten motor nezačali vyrábět drív..
pane jo,jaký to má luxusní křesla,hmmm
EX Astra H 2004 1.8 16v 92kw hatchback
. Astra H 2010 1.8 16v 103kw caravan
. Astra H 2010 1.8 16v 103kw caravan
Už chybí jen přední nárazník, ale nevím jestli to vydržím čekat možná hodím na předek jen OPC line spoiler a počkám na nějaký dobrý kupSamothe píše:jj nad tou jsem si zaslintal už když se zde objevila na prodej, nádhera, nemít svou tak bych ji hned bral a až doděláš úpravy tak to teprve bude dělo
Díky:)SlawaT píše:Super kára 8-)ať slouží! přesně takové jsem vždycky chtěl,proč jen ten motor nezačali vyrábět drív..
Motor je super...jede krásně No a Recara jsou .....jak píšeš luxus
čidla pohybu u lampiček, spínač kapoty v motorovým prostoru, dvojtý zamykání (druhý zamyká kliky zevnitř)rameses píše:...alarm poznáš jak, že je nebo není?