Zapojení tlačítka SPORT
Re: Zapojení tlačítka SPORT
Maxnuke zkus podržet to tlačítko SPORT, jestli ti alespoň vypíná ESP.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
- Reklama
Zkusím, ale bude tam nějaká komplikace v elektronice. Kontrola tlaku pneu svítí neustále a můžu mačka jak chci. Sport nejde zapnout a nejdou ani zapnout přední mlhovky. Jinak jsem zatím žádnou závadu nenašel.
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007
-
Zdravím, myslíte že by šlo zapojit SPORT tlačítko do vectry c 1.9 CDTI 2005 před facelift? Díky.
Pozri sa pod tu zaslepku ci tam mas konektor. Mozno swabel ti poradi, ten tusim teraz na Vectre jazdievilive.04 píše:Zdravím, myslíte že by šlo zapojit SPORT tlačítko do vectry c 1.9 CDTI 2005 před facelift? Díky.

BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Tak kluci konečně jsem se dokopal někoho otravovat aby mi zjistil podle EPC ident mejch budíků a hle, chytrej z toho teda vůbec nejsem.
Podle jednoho mám ident YC a dle druhýho ZA a kterej by měl umět Sport vůbec netuším, poradíte ? I když podle tohohle by v jednom případě měli jít určitě, tak netuším který z těch dvou identů mám, jak to rozklíčovat ? Samozřejmě bych měl raději nějakou jistotu než se v autě vůbec budu hrabat
viz.:
Na německém fóru jsem našel seznam identů IPC, které podporují nebo nepodporují tlačítko SPORT (bez záruky, samozřejmě):
Určitě ano:
Benzín: CA CE FC FJ NA NT PM RS RC UA UG UK UW US XB XD XJ XK XY YJ YN YE YT ZA ZJ (možná také RU PJ)
Diesel: CJ EA FH RC RU UE UK XR YS ZT ZQ
Určitě ne: ZR FX FZ PD XF
Asi ne: BN EC PF RA YC
Podle jednoho mám ident YC a dle druhýho ZA a kterej by měl umět Sport vůbec netuším, poradíte ? I když podle tohohle by v jednom případě měli jít určitě, tak netuším který z těch dvou identů mám, jak to rozklíčovat ? Samozřejmě bych měl raději nějakou jistotu než se v autě vůbec budu hrabat

viz.:
Na německém fóru jsem našel seznam identů IPC, které podporují nebo nepodporují tlačítko SPORT (bez záruky, samozřejmě):
Určitě ano:
Benzín: CA CE FC FJ NA NT PM RS RC UA UG UK UW US XB XD XJ XK XY YJ YN YE YT ZA ZJ (možná také RU PJ)
Diesel: CJ EA FH RC RU UE UK XR YS ZT ZQ
Určitě ne: ZR FX FZ PD XF
Asi ne: BN EC PF RA YC
Opel Astra TwinTop 1.6 85kW
Mobil : 602318645
Zdravim je nekdo schopny zjistit na 100 % ze moje budiky ktere maji iden XF nebudou kamaradit se sport tlacitkem jinak vin mam W0L0AHL4862221680 moc diky za pomoc
Určitě nebude, mám ten samý ident XF a nekomunikuje.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Sakra to jsem asi slyset nechtěl
a nemate nekdo prosim budiky ktere to zvladnou?? Za rozumny penize
diky za nabidky

No podle vyčtení identu OPComem mám XF, takže taky smolík 

Opel Astra TwinTop 1.6 85kW