Zapojení tlačítka SPORT
Re: Zapojení tlačítka SPORT
Maxnuke zkus podržet to tlačítko SPORT, jestli ti alespoň vypíná ESP.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
- Reklama
Zkusím, ale bude tam nějaká komplikace v elektronice. Kontrola tlaku pneu svítí neustále a můžu mačka jak chci. Sport nejde zapnout a nejdou ani zapnout přední mlhovky. Jinak jsem zatím žádnou závadu nenašel.
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007
-
Zdravím, myslíte že by šlo zapojit SPORT tlačítko do vectry c 1.9 CDTI 2005 před facelift? Díky.
Pozri sa pod tu zaslepku ci tam mas konektor. Mozno swabel ti poradi, ten tusim teraz na Vectre jazdi Myslim, ze napravo uplne dole by to malo byt, nie som si isty teraz. Ja som dorabal na Vectre vypinanie ESP, ked som dal prec zaslepku, tak tam vsetko bolo pripravene, musel som len tlacitko v Opli dokupitevilive.04 píše:Zdravím, myslíte že by šlo zapojit SPORT tlačítko do vectry c 1.9 CDTI 2005 před facelift? Díky.
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Tak kluci konečně jsem se dokopal někoho otravovat aby mi zjistil podle EPC ident mejch budíků a hle, chytrej z toho teda vůbec nejsem.
Podle jednoho mám ident YC a dle druhýho ZA a kterej by měl umět Sport vůbec netuším, poradíte ? I když podle tohohle by v jednom případě měli jít určitě, tak netuším který z těch dvou identů mám, jak to rozklíčovat ? Samozřejmě bych měl raději nějakou jistotu než se v autě vůbec budu hrabat
viz.:
Na německém fóru jsem našel seznam identů IPC, které podporují nebo nepodporují tlačítko SPORT (bez záruky, samozřejmě):
Určitě ano:
Benzín: CA CE FC FJ NA NT PM RS RC UA UG UK UW US XB XD XJ XK XY YJ YN YE YT ZA ZJ (možná také RU PJ)
Diesel: CJ EA FH RC RU UE UK XR YS ZT ZQ
Určitě ne: ZR FX FZ PD XF
Asi ne: BN EC PF RA YC
Podle jednoho mám ident YC a dle druhýho ZA a kterej by měl umět Sport vůbec netuším, poradíte ? I když podle tohohle by v jednom případě měli jít určitě, tak netuším který z těch dvou identů mám, jak to rozklíčovat ? Samozřejmě bych měl raději nějakou jistotu než se v autě vůbec budu hrabat
viz.:
Na německém fóru jsem našel seznam identů IPC, které podporují nebo nepodporují tlačítko SPORT (bez záruky, samozřejmě):
Určitě ano:
Benzín: CA CE FC FJ NA NT PM RS RC UA UG UK UW US XB XD XJ XK XY YJ YN YE YT ZA ZJ (možná také RU PJ)
Diesel: CJ EA FH RC RU UE UK XR YS ZT ZQ
Určitě ne: ZR FX FZ PD XF
Asi ne: BN EC PF RA YC
Opel Astra TwinTop 1.6 85kW
Mobil : 602318645
Zdravim je nekdo schopny zjistit na 100 % ze moje budiky ktere maji iden XF nebudou kamaradit se sport tlacitkem jinak vin mam W0L0AHL4862221680 moc diky za pomoc
Určitě nebude, mám ten samý ident XF a nekomunikuje.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Sakra to jsem asi slyset nechtěl a nemate nekdo prosim budiky ktere to zvladnou?? Za rozumny penize diky za nabidky
No podle vyčtení identu OPComem mám XF, takže taky smolík
Opel Astra TwinTop 1.6 85kW