Aha, tak to bude asi jen nějaký haló. Ale znělo mi to celkem slibněvojta píše:o tom sem nikdy neslyšel... je spousta jinejch jednoduších ukazatelů o stavu najetých km...

Aha, tak to bude asi jen nějaký haló. Ale znělo mi to celkem slibněvojta píše:o tom sem nikdy neslyšel... je spousta jinejch jednoduších ukazatelů o stavu najetých km...
no, třeba i ošmatlanost klíčku atd. je toho hodně, z jedný věci se usuzovat nedá ale když prohlídneš vše tak si uděláš obrázek ale na to člověk musí mít praxi, právě aby věděl zhruba co jak vypadá v kolika kilometrechTereza píše:Aha, tak to bude asi jen nějaký haló. Ale znělo mi to celkem slibněvojta píše:o tom sem nikdy neslyšel... je spousta jinejch jednoduších ukazatelů o stavu najetých km.... Myslíš jako třeba opotřebení interiéru, volantu a podobně? Tohle já nepoznám, jak vypadá auto po 50ti a po 150ti tis km.
Jasně, třeba pro mě mlj interiér vypadá dobře a udržovaně, ale třeba zadní sedačky jsou jetější, volant taky...chce to odborníka no. I když ono je někdy lepší nevědět, akorát by se člověk naštval..vojta píše: no, třeba i ošmatlanost klíčku atd. je toho hodně, z jedný věci se usuzovat nedá ale když prohlídneš vše tak si uděláš obrázek ale na to člověk musí mít praxi, právě aby věděl zhruba co jak vypadá v kolika kilometrech
Jestli ma motor najeto vic, tak je to opet svinarna nad svinarnuMagickiller píše:Mno já právě mám podle tacháče 150 000 km, ale v servisu se mrkli na motor a podle nich to musí mít najeto dvojnásobek. Nějaká diagnostika už to i potvrdila. Ale potřebuju si to ještě někde ověřit, abych si to pak vysvětlil s prodejcem...
Můžu se optat , proč nebyla u 5ti letého auta v DE k mání serviska ??Magickiller píše:....Mám Astru H 1,9 CDTi z Německa. ...Podotýkám, že vůz nemá servisní knížku. ...
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |