opc show nemá chybu
můžeš nahrát videjko s tím opc show? Ať vím zda za Romanem zajet či ne. Přehrával jsem firmware před pár měsíci.slkmer píše:PEPAS vďaka za updateSuper všetko ide.
![]()
![]()
opc show nemá chybu
to si nemyslím - v rodině je O-II < 10 let a kváká. Ale každopádně tvůj komentář je k zamyšlení - představa, že mi před barákem v noci na parkovišti pořád něco kváká, je nemilá... takže kvákadlo asi nebude, ať OPELu neděláme ostuduvojta píše:ono žádný (určitě ty mladší 15ti let) auto s origo centrálem na DO nekváká, jelikož to zakazují normy EU (snižování hluku) a myslím že to je dobře
MKJ ví, jaké okno je na displeji otevřené (při otevření menu MKJ se deaktivuje zobrazení teploty), ale o dalším blokování zobrazení teploty a rychlosti neuvažuji; vyjma obrazu parkovací kamery. Už by v tom byl děsný guláš; co je ale ke zvážení, zda-li zobrazení rychlosti nevypínat vždy, pokud by rychlost byla menší než 10 km/hod (např.); původně jsem toto chtěl udělat, ale zase mám obavu, aby to mizení/zjevování se rychlosti nerušilo řidiče. Obecně je snaha na palubní desce moc „neblikat“ - dokonce na to vydalo GM normu.sauce píše:A jak se Pepo díváš na tu případnou možnost automatického deaktivování zobrazení teploty a rychlosti v případě, že je otevřené nějaké menu, např. menu palubního počítače nebo stopky? Jde mi o to, aby to nerušilo zobrazení ostatních údajů v těch menu, pokud by to tedy šlo udělat.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |