zobral som to z ulozto ale nefunguje mi, potrebuje aktivovaťsantik píše:Ak to nechces sirit tak zmaz odkaz , nie sme warez forum
Hladajte na uloz to , pripadne pm
Vyskusane-funkcne
OPCOM - vase skusenosti
Re: OPCOM - vase skusenosti
Astra H Caravan 1,9 CDTi, 74 kW/101k, 260Nm, 2008, RaceChip 90 kW/122k, 312 Nm
- Reklama
No ked to bude konecne fungovat aj na mojom aute z 2013, tak si to asi kupim! Na garage-atuomotive sa spomina HW china clone v5. Ako spoznam medzi vsetkymi tymi ponukami na ebay, ktora china je v5?
ta v5 je verzia softveru... nie hw !!!mironto píše:No ked to bude konecne fungovat aj na mojom aute z 2013, tak si to asi kupim! Na garage-atuomotive sa spomina HW china clone v5. Ako spoznam medzi vsetkymi tymi ponukami na ebay, ktora china je v5?
Si si isty? Lebo ked som cital to forum, tak sa tam bavia o PCB V5/V6. PCB = Printed Circuit Board, cize plosny spoj, to urcite nebude SW
Treba mat original PIC chip (18F458?) a PCB verziu max v5, nie v6.
fantomel píše:First of all, open your clone and see if you have genuine PIC chip, if so then yes it works if not bad luck.
Look on your board if you have it version 5 max not v6.
stačí otevřít opcom a podívat se na desku
Jo, když už to máš doma. Ale když nákup OPComu teprve plánuju, a chtěl bych aby mi tam r. 2014pak fungoval, tak to budu mít krapet horší asi
Opel Zafira B, 1.8, A18XEL - 88kW, Royal Blue, r.v. 2014
na plosaku mam iba OPCOM_NEW ...
novy prave mi prisiel z čajny
novy prave mi prisiel z čajny
A ide ti tam nahrat ten FW 1.59? Ak ano, ktory konkretne a odkial si prosim ta objednaval?
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Na kvalitnejších klonoch pôjde všetko. Určite aj verzia 120309a.
Treba však mať vo vnútri procesor od MICROCHIP PIC..... a nie fake s názvom OP-COM
Treba však mať vo vnútri procesor od MICROCHIP PIC..... a nie fake s názvom OP-COM
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK