Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Já si dávám Svijany 11 a přezuto nemám. Každej den příštího týdne v práci, takže pokud to nestihnu před nějakou noční, tak bude nejbližší termín v neděli. To je srat
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny,
jsem tu relativně nový, Astru nemám zase tak dlouho (cca 4 měsíce), tak moc změn zase neproběhlo.
Nicméně jsem o víkendu musel stříknout kolesa, protože byly opravdu hodně poškrábané a špinavé, protože auto přede mnou měla slečna a ta jaksi neměla moc odhad a moc se o ně nestarala, tak jsem kolesa trochu vypucoval a stříknul je černou matnou.
Osobně mi přijde, že to autu více sluší, ale je to věc názoru
Taky jsem si musel dodělat světlo do kufru, dle skvělých rad tady na fóru, takže díky chlapi
jsem tu relativně nový, Astru nemám zase tak dlouho (cca 4 měsíce), tak moc změn zase neproběhlo.
Nicméně jsem o víkendu musel stříknout kolesa, protože byly opravdu hodně poškrábané a špinavé, protože auto přede mnou měla slečna a ta jaksi neměla moc odhad a moc se o ně nestarala, tak jsem kolesa trochu vypucoval a stříknul je černou matnou.
Taky jsem si musel dodělat světlo do kufru, dle skvělých rad tady na fóru, takže díky chlapi
S pozdravem,
Svobigraphic
Svobigraphic
Spravne, Svijany sou nej No kurna ja taky jeste nejsem prezutej. Nak neni cas
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Čaves. Čierne disky jej pristanú. Striekal si to plasti dipom alebo niečim iným?Svobigraphic píše:Zdravím všechny,
OPEL Astra-H Caravan 1.9CDTI 88kw 16V sport
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,Filipe píše:Čaves. Čierne disky jej pristanú. Striekal si to plasti dipom alebo niečim iným?Svobigraphic píše:Zdravím všechny,
děkuji, děkuji, je to tak, sluší to tomu a je to takové krásně decentní. Jelikož tyto kolesa budu mít na zimu, tak jsem to stříknul poctivě černým matným sprejem, protože na léto se chystají kapánek jiné kolesa (18¨)
Uvidíme co bude následovat
Jelikož dělám s autofóliema, tak asi zadní okna, možná trochu ztmavím zadní lampy
S pozdravem,
Svobigraphic
Svobigraphic
no a ja mam pre teba pripravenu celu basuPepino_GH píše:Fuj, Plzeň.. Vždyť to euro pivo už nechtějí pít ani plzeňáci..
jelikož jsem tu delší dobu nebyl tak píšu že gumy hučely jako kdyby přistávalo letadlo no tak jsem zjistil že mi v pneuservise otočil kolo takže jsem tam dneska jel a bez problémů to přezul do správné polohy auto přestalo hučet a musím uznat že se mi ty kola páčí víc než jsem myslel fotku dodám možná odpoledne ( pokud budete hodní) jdu to ještě vyluxovat před srazem
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Dnes som konečne vypucoval interiér cca 3 hodinky
Ale čo ma hnevá že mám doma dva spreje na interiér a obe sú na hacku nepoužiteľné ostávajú biele fľaky.
Co používate vy? Niejaka rada?
Ale čo ma hnevá že mám doma dva spreje na interiér a obe sú na hacku nepoužiteľné ostávajú biele fľaky.
Co používate vy? Niejaka rada?
Opel Astra H
1,8l 92kw, COsMO
Mitsubishi Space Star
1,3l 63kw
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=39&t=5455
1,8l 92kw, COsMO
Mitsubishi Space Star
1,3l 63kw
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=39&t=5455
já používám ve většině případů značku W5 z lídlu jsem s ní moc spokojený
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
No tak to je opravdu dobry pneuserviskulisek91 píše: no tak jsem zjistil že mi v pneuservise otočil kolo takže jsem tam dneska jel a bez problémů to přezul do správné polohy auto přestalo hučet
W5 od lidlu chci taky delsi dobu vyzkouset, jen uz jsem delsi dobu linej
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006