Radio CD30
Re: Radio CD30
Juray
No přesně tak sem to myslela, jen cd30 vyměnit za mp3 verzi, takový zvěrstvo, že bych tam dala obyč sériový rádio bych neudělala..
No přesně tak sem to myslela, jen cd30 vyměnit za mp3 verzi, takový zvěrstvo, že bych tam dala obyč sériový rádio bych neudělala..
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
Terezo dobre delas do Hacka uz se seriovka nehodi, i kdyz 2din radio od Pioneeru co jsem videl cca za 40t by tam sluselo
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Milosh
To máš pravdu, ve Fiatu to jinak nešlo, ale tohle už by byl hřích. I když sem někde v nějaký recenzi na Astru četla, že takhle hnusnej a studenej interiér už dlouho ten recenzent neviděl...ale podle mě nemá pravdu, mě se to vevnitř docela líbí (jen těch odkládacích prostor by mohlo bejt víc), v tomhle třeba octávka naše holky předhání významně.
Pošli odkaz na to super drahý rádio, ať se taky pokochám.
To máš pravdu, ve Fiatu to jinak nešlo, ale tohle už by byl hřích. I když sem někde v nějaký recenzi na Astru četla, že takhle hnusnej a studenej interiér už dlouho ten recenzent neviděl...ale podle mě nemá pravdu, mě se to vevnitř docela líbí (jen těch odkládacích prostor by mohlo bejt víc), v tomhle třeba octávka naše holky předhání významně.
Pošli odkaz na to super drahý rádio, ať se taky pokochám.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Kesi
Jooo, to nevypadá špatně...
Jooo, to nevypadá špatně...
Kesi tak to je bombice ale určitě to bude pěkně mastný.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
Teda já nevim, ale dát 1200 Euro za rádio značky Zenec, který navíc nebude sedět stoprocentně (barevně), není jistý jak se bude chovat displej a dálkový ovládání na volantu? Navíc za ty peníze asi seženete origo navi i s barevným displajem...
no prave po tom Zenec-u poskulujem tiez. Slubuju plnu kompatibilitu s dialkovym na volante, plug&play zapojenie a dokonca su 3 rozne farebne prevedenia. Takze plna integracia ako po technickej tak aj vizualnej stranke.
Nasiel uz niekto stranku, kde maju toto radio dostupne? Web Zenec-u toto auto stale uvadza ako comming soon. Bol by som vdacny za link, kde ho naozaj maju k dodaniu.
Dik
Mam v aute DVD09 s CID, takze potom bude komplet DVD90 aj s displayom na predaj. Ak by mal niekto zaujem, bude dodane s najnovsimi mapami.
Nasiel uz niekto stranku, kde maju toto radio dostupne? Web Zenec-u toto auto stale uvadza ako comming soon. Bol by som vdacny za link, kde ho naozaj maju k dodaniu.
Dik
Mam v aute DVD09 s CID, takze potom bude komplet DVD90 aj s displayom na predaj. Ak by mal niekto zaujem, bude dodane s najnovsimi mapami.
Zafira B Z19DT COSMO 88kw
DVD90 navi EU 2009
DVD90 navi EU 2009
Teď jsem koukal na německý fórum astra-h.de a někdo tam opravdu psal, že to má být kompatibilní s dálkovým i s displayem. Ve Frankfurtu říkali, že dostupnost bude během listopadu. Nicméně taky tam byl příspěvek ohledně (ne)kvality Zenec-u, takže bych byl opatrnej
Jednou možností jak dostat MP3 do CD30 je handsfree. Když jsem Astru koupil, byla tam namontována sada do auta Nokia CK-7W s Bluetooth. Spároval jsem to se svým mobilem HP a nouzově tak poslouchám MP3 přes tuto sadu do auta, která se spojí s CD30 a hraje to přes reproduktory rádia. Na mobilu si pustím, co potřebuji, sada to rozpozná jako volání a pustí to. Zvuk nic moc, ale na mluvené slovo to stačí.
Pokud by byl někdo šikovnější v elektrice, určitě by šlo propojit na tento vstup v autorádiu CD30 i nějaký signál, který by předtím nebyl postižen přenosem Bluetooth. Nevím, jak je řešený přenos signálu z CK-7W do rádia.
Pokud by byl někdo šikovnější v elektrice, určitě by šlo propojit na tento vstup v autorádiu CD30 i nějaký signál, který by předtím nebyl postižen přenosem Bluetooth. Nevím, jak je řešený přenos signálu z CK-7W do rádia.