petriot píše:matobp píše:ak by mal niekto kontakt na nejake overene ubytovanie v Chorvatsku 2 dospeli+2 deti-tak by som bol povdacny...
Můžu doporučit http://www.srica.com
byl jsem 3x a max. spokojenost.
Dovolená 2013
Re: Dovolená 2013
dik pozriem,ma este niekto nejake tipy na ubytovanie?dik
astra H caravan-1,9 cdti-88kW/120ps-2008-chip na 145ps od profituning.sk
frontera-3,2-V6-151kW-1999
frontera-3,2-V6-151kW-1999
- Reklama
Ahojte dovolenkari
minuly rok jsem tady cerpal informace o ceste do chorvatska, kerou jsem neuskutecnil a rad bych uskutecnil dovolenout autem tento rok. Ale koukam, ze nyni tady vede Italie .....
Rad bych vyrazil nekde s 3-letym prckem, teoreticky je mne to jedno, - Chorvatsko nebo Italie, v Italii jsem jeste nebyl. Termin by mel byt srpen, jindy to nelze .. . Mate nejake tipy nebo duvody proc do Chorvatska nebo do Italie jet ci nejet? Nejsem v tomhle tak zkuseny, dikes ....
Na druhou stranu mam par zkusenosti z tunisem jak v kladnem tam v negativnim smyslu a klidne muzu neco doporucit pro deti.
Moc diky za commenty ...
F.
minuly rok jsem tady cerpal informace o ceste do chorvatska, kerou jsem neuskutecnil a rad bych uskutecnil dovolenout autem tento rok. Ale koukam, ze nyni tady vede Italie .....
Rad bych vyrazil nekde s 3-letym prckem, teoreticky je mne to jedno, - Chorvatsko nebo Italie, v Italii jsem jeste nebyl. Termin by mel byt srpen, jindy to nelze .. . Mate nejake tipy nebo duvody proc do Chorvatska nebo do Italie jet ci nejet? Nejsem v tomhle tak zkuseny, dikes ....
Na druhou stranu mam par zkusenosti z tunisem jak v kladnem tam v negativnim smyslu a klidne muzu neco doporucit pro deti.
Moc diky za commenty ...
F.
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
nevím proč, ale mám rád Chorvatsko, poslední dobou jde IT těžce do kopru, referencí na špinavý moře a bordel je všude psáno dost.
Mám nejraději vesničku kousek pod Omišem (Mimice), je tam nádherně a hlavně ne natřískaný pláže vhodný pro malý děcka, pláž je sice oblázková směs s pískem, ale zato je vybavená zdarma (WC.sprcha) nechybí tam ani stánek s občerstvením(pivo, zmrzlina, papání apod). Prostě ráj Ubytko v apart. jsme měli za 47€/den
Vlny na moři jsou velmi malé což je pro lehátko a čvachtání se s malýma děckama ideální.
Na vejlety v okolí je Makarská nebo na druhou stranu Omiš a Split.
Kdo chce ušetřit za známku SLO a mýto v HR tak to taky jde, skoro celou cestu lze jet po "starý" přes Plitvická jezera
můžu dát případně i kontakt na ubytko
http://www.mimice.net/
Mám nejraději vesničku kousek pod Omišem (Mimice), je tam nádherně a hlavně ne natřískaný pláže vhodný pro malý děcka, pláž je sice oblázková směs s pískem, ale zato je vybavená zdarma (WC.sprcha) nechybí tam ani stánek s občerstvením(pivo, zmrzlina, papání apod). Prostě ráj Ubytko v apart. jsme měli za 47€/den
Vlny na moři jsou velmi malé což je pro lehátko a čvachtání se s malýma děckama ideální.
Na vejlety v okolí je Makarská nebo na druhou stranu Omiš a Split.
Kdo chce ušetřit za známku SLO a mýto v HR tak to taky jde, skoro celou cestu lze jet po "starý" přes Plitvická jezera
můžu dát případně i kontakt na ubytko
http://www.mimice.net/
odtah vozidel od 600kč, 7-9kč/km, mob. 731810210
Lysá n/L, Praha 10
autoservis + pneuservis, EMISE
Lysá n/L, Praha 10
autoservis + pneuservis, EMISE
To HR vypada velmi pekne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jedna otázka páni, neviete niekto ako vyzerá Poľská A4 od Katovíc po nemecké hranice?
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Pěkně,je poměrně zánovní,nevidím problém,už je komplet hotová a jede se úplně v pohodě
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Malý spam, dnes něco říkali na bulváru, že v kvalitě silnic nás předběhla Keňa.. O deset míst..
Ale tam jeste neobjevili asfalt
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Ta Mimice vypadá fakt slušně... My jedem do HR letos již tradičně taky... Zatím jsme měli ubytování vždy super, ale nechceme jet na stejná místa, proto... Kdybyste měli někdo tip na ubytování v Dalmácii, ideálně jeden pokoj s koupelnou a kuchyňkou s balkonem (s výhledem na moře) do 40 éček/noc, byl bych vděčen
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
Jelikož nám z Brna zrušili pravidelnou leteckou linku Brno - Řím, tak mě letos čeká krásná cesta z Brna na jih Itálie ( Gargano ) autem 1400 km. Jinak jih Itálie moc doporučuji, je to úplně jiný svět než sever Itálie.
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007