Nie si jediny kto si toto vsimol.oblhut píše:Svaté slova,Oton má pravdu v každým slově.Je zajímavý pozorovat,jak někomu s nárůstem výkonu motoru neúměrně narůstá ego.
Zapojení tlačítka SPORT
- destroyer_svk
Re: Zapojení tlačítka SPORT
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
- Reklama
Mně to funguje, jen mám ten problém, že mi to zapojoval RomanK a celá akce pro mě začala a skončila předáním a převzetím klíče od auta... Možná by nebylo od věci zkusit ho kontaktovat. Aspoň já takhle řeším všechno k oboustranné spokojenosti.vojtavojta píše:Podme se vratit k veci. Funguje tady vubec nekomu tlacitko sport s vypinanim ESP v benzinu???
Nabídka stále platí, cena 1500 Kč, ident PP, benzín, easytronic.bundeles píše:Pokud by jste někdo sháněl budíky s podporou tlačítka SPORT, mám jedny k dispozici. r.v. 2006 , najeto 40 tis..
www.astradily.cz , zajištění ME + STK , výkup bouraček Opel tel. 603 734 474
- vojtavojta
Jak mam manualni prevodovku,nebude problem???
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Otone.
Švihnul jsem ti tam dva smajlíky, tak jsem čekal, že to vemeš s humorem a ne tak vážně.
Ale z tvé odpovědi cítím, že si na své aktivitě hodně zakládáš.
Když to říkáš takhle, tak mě k mému příspěvku dovedlo to, že na foru jsem úplně od jeho samého začátku, kdy jsem se registroval hned po založení fora a chodil jsem sem, takže vím, jak to tu vypadalo. Někdy se tu neobjevil nový příspěvek celé dny. Ale rozhodně si nevybavuju, že by sem krom Miloše a tebe nikdo nepsal a tvůj nick si z té doby taky vůbec nepamatuju a to jsem tu byl o několik měsíců dřív než ty. Proto me tvé tvrzení, že "byl jsem tu jen já a Miloš" přišlo trochu srandovní.
Ovšem to, že nemám potřebu sem každý den několikrát napsat neznamená, že sem už pět let pravidelně nechodím a že nepřispívám.
Kdybych si měl honit triko, tak taky můžu napsat, že z původních členů, kteří se registrovali hned při založení fora jsem s Milošem nejaktivnější a byla by to pravda.
Švihnul jsem ti tam dva smajlíky, tak jsem čekal, že to vemeš s humorem a ne tak vážně.
Ale z tvé odpovědi cítím, že si na své aktivitě hodně zakládáš.
Když to říkáš takhle, tak mě k mému příspěvku dovedlo to, že na foru jsem úplně od jeho samého začátku, kdy jsem se registroval hned po založení fora a chodil jsem sem, takže vím, jak to tu vypadalo. Někdy se tu neobjevil nový příspěvek celé dny. Ale rozhodně si nevybavuju, že by sem krom Miloše a tebe nikdo nepsal a tvůj nick si z té doby taky vůbec nepamatuju a to jsem tu byl o několik měsíců dřív než ty. Proto me tvé tvrzení, že "byl jsem tu jen já a Miloš" přišlo trochu srandovní.
Ovšem to, že nemám potřebu sem každý den několikrát napsat neznamená, že sem už pět let pravidelně nechodím a že nepřispívám.
Kdybych si měl honit triko, tak taky můžu napsat, že z původních členů, kteří se registrovali hned při založení fora jsem s Milošem nejaktivnější a byla by to pravda.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
rikam. neresme to.dyť je to jedno.
ja si taky pamatuju ze tu nový příspěvek byl třeba jednou za pět dní.
proto jsem začal vkládat aspoň převzaté návody od astra.ru
a snažil se to tu trochu rozhejbat.
oprava byly jsme tu online tři x-father,Milosh a Já.
ja si taky pamatuju ze tu nový příspěvek byl třeba jednou za pět dní.
proto jsem začal vkládat aspoň převzaté návody od astra.ru
oprava byly jsme tu online tři x-father,Milosh a Já.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pak ještě pribyl ferda xl a corszacek.
Práce šlechtí člověka, takže i OtonyOton píše:proto jsem začal vkládat aspoň převzaté návody od astra.ru
- vojtavojta
S toho topicu,jste udelai: Pokec o čemkoliv a OT At to nekdo promaze .
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Na těchto budících je druhý display nad počitadlem km, ukazuje zařazený rychlostní stupeň a režim automatické nebo automatizované převodovky. Tobě by tam zřejmně trvale svítil nějaký nesmyslný znak *-P-R-A-N-1....5.6..vojtavojta píše:Jak mam manualni prevodovku,nebude problem???
Naposledy upravil(a) Skrolant dne 12 bře 2013, 14:47, celkem upraveno 3 x.