matobp píše:ak by mal niekto kontakt na nejake overene ubytovanie v Chorvatsku 2 dospeli+2 deti-tak by som bol povdacny...
Můžu doporučit www.srica.com
byl jsem 3x a max. spokojenost.
matobp píše:ak by mal niekto kontakt na nejake overene ubytovanie v Chorvatsku 2 dospeli+2 deti-tak by som bol povdacny...
No pozeral som to, ale kedže my sme občas šli po diaľnici a inokedy sme zase kvôli niečomu zliezli a išli okreskami, tak som to približne porátal a vyšlo mi, že za cca 1400km diaľnic v Taliansku sme zaplatili 120€.gomes píše:Diky moc za podrobne info, podobny itinerar by som chcel podniknut aj ja. Este by som sa ta spytal na talianske dialnicne poplatky, kolko si treba cca pripravit na jednu cestu dole. Ak to teda mas este v hlave.
na benátky pozor, parkovný sice neni tak drahý ale nechal sem tam v parkovacim domě půl nárazníku z transporterahombre_71 píše:2Oton: ...my chceme vyrazit na výlet do Benátek. Už jsem zjistil že autem to nemá cenu, kvůli drahému a blbému parkování, ale našel jsem si alternativu a to autobus. Zpáteční lístek je prý za osm éček což je super.
Já měl strach at nenechám v parkovacím domě rakev.Spodní výjezd má max výšku 2.20mvojta píše:na benátky pozor, parkovný sice neni tak drahý ale nechal sem tam v parkovacim domě půl nárazníku z transporterahombre_71 píše:2Oton: ...my chceme vyrazit na výlet do Benátek. Už jsem zjistil že autem to nemá cenu, kvůli drahému a blbému parkování, ale našel jsem si alternativu a to autobus. Zpáteční lístek je prý za osm éček což je super.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |