OPC line
-
OPC line
Zdravíčko, nemá někdo z vás nějakou zkušenost s dodatečnou uprávou GTCecka v podobě koupě OPC line exterier paketu?? Popřípadě něco podobného? A jak to vypadá cenově?
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: OPC line
OPC Line Packet II stoji cca 4000 eur komplet...
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
Do ničeho kromě OPC bych nešel tohle je takový tunerský lol auto, OPC si drží furt ten luxus
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ted jsem koukal na cenik a vybavy co vse se da poskladat do astry a jaka vsemozna je vybava a je toho fakt hafo, ale jak uz bylo psano opc line exterier je balik
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já to viděl u nás 2x a oba dva cizinci jednou Polák a jeden Němec u nás je to vyjímečnost
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
Přesně, OPC je na všech modelech oplu něco nádhernýho... a na astře samozdřejmě nejhezčí
Tie tuningové somariny jej vôbec nepristanú! S OPC line paketom je to auto najkrajšie! Športové zároveň elegantné a luxusné, nič prehnané! Myslím, že sa tu na tom viacerí zhodneme!
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
pepcco: Svata pravda
Porad se najdou lidi schopni zprasit auto za nekolik set tisic, chaputo u pekacu za pade ale ne u DOSPELEHO auta
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet