Odstránenie DPF a EGR off
Re: Odstránenie DPF a EGR off
a to měření na brzdě proběhlo?
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Branol: Ok.. v pohodě, teď už víš
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
to Branol - chcem sa ta spytat, ako sa ti to sprava takmer po roku od nacipovania, niekde som cital, ze nacipovany automat moze pri preradovani "kopat", zdalo sa mi to ako blbost, no chcel som sa spytat niekoho z praxe.
Dakujem.
Dakujem.
ahojte chlapi
EGR vyndam z auta uplně ven,dám místo něj záslepku bez jakýchkoliv otvorů,co se výfuku týče bude jen roura s tím že zachovám průměr roury,délku výfuku a rozmístění lambda sond....poté auto půjde na přeprogramování řídící jednotky a úplné vypnutí EGR i DPF...navíc chci,aby si Astra zahulila,odfoukla do trumpety a jela tak,jak má...bez jakýchkoliv omezení...Jak jednoduché že? nebojte se toho chlapi =D holt budeme mejt 2x týdně ohulený zadky....ale poletíme =D
EGR vyndam z auta uplně ven,dám místo něj záslepku bez jakýchkoliv otvorů,co se výfuku týče bude jen roura s tím že zachovám průměr roury,délku výfuku a rozmístění lambda sond....poté auto půjde na přeprogramování řídící jednotky a úplné vypnutí EGR i DPF...navíc chci,aby si Astra zahulila,odfoukla do trumpety a jela tak,jak má...bez jakýchkoliv omezení...Jak jednoduché že? nebojte se toho chlapi =D holt budeme mejt 2x týdně ohulený zadky....ale poletíme =D
Z19DTH 145kw
Ahoj Chlapi
A pomysleli jste také na nás, co jedeme za váma?
Jsem fakt vždycky rád když mi takový nějaký s vykuchaným DPF vypustí mrak dýmu před zatáčkou.
Předjet vás nejde protože přes ten dým nejde vidět ani na dva metry.
A víte že odstraněním DPF a EGR se dopouštíte nepovoleného zásahu do konstrukce a funkčnosti vozidla?
A je to zakázáno zákonem.. Když už chcete výkon tak jste měli jít do benzínu.
A pomysleli jste také na nás, co jedeme za váma?
Jsem fakt vždycky rád když mi takový nějaký s vykuchaným DPF vypustí mrak dýmu před zatáčkou.
Předjet vás nejde protože přes ten dým nejde vidět ani na dva metry.
A víte že odstraněním DPF a EGR se dopouštíte nepovoleného zásahu do konstrukce a funkčnosti vozidla?
A je to zakázáno zákonem.. Když už chcete výkon tak jste měli jít do benzínu.
Opel Astra Twintop Cosmo 1.9CDTI 110Kw MKJ VCU UHP-4 CID
bunda píše:to Branol - chcem sa ta spytat, ako sa ti to sprava takmer po roku od nacipovania, niekde som cital, ze nacipovany automat moze pri preradovani "kopat", zdalo sa mi to ako blbost, no chcel som sa spytat niekoho z praxe.
Dakujem.
Exšvagr mého přítele má Vektru r.v. 2006 s motorem 1.9CDTI 110 KW. Před třemi lety si nechal vykuchat DPF a přeprogramovat ŘJ.
Jezdíme do stejného servisu. A vloni mi náš servismenn řekl že jeho motor už tak sametově nezní. Řekl že zní jak starej vrak.
Je možné že je to něčím jiným. Přímo jsem se ho neptal. Možná že mu ten DPF a ŘJ dělali břídilové.
Ale jestli je nás víc a neukáže se někdo kdo to skutečně ví tak bych bral že ty problémy jsou možné.
Opel Astra Twintop Cosmo 1.9CDTI 110KW MKJ+VCU
Opel Astra Twintop Cosmo 1.9CDTI 110Kw MKJ VCU UHP-4 CID
To je kecov zas, pred 5-10 rokmi sa tu veselo jazdilo bez DPF a ani ste nemrkli. Dufam ze za TDI golfami a oktavkami jazdite vyhradne s respiratorom a odstupom minimalne 700 metrov.
Environment experts everywhere
Environment experts everywhere
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
TDI je ok, tam niesu mikro castice - su vacsie, take ktore dokazes vykaslat.
Pri CR uz tento problem nastava.
Samozrejme, ak sa bavime o Z18DT* tak tam sa nic ine s motorom nedeje, len dostal DPF + iny soft do RJ. Je to stale ten isty motor, ktory jednoducho viac spini bez DPF
Pri CR uz tento problem nastava.
Samozrejme, ak sa bavime o Z18DT* tak tam sa nic ine s motorom nedeje, len dostal DPF + iny soft do RJ. Je to stale ten isty motor, ktory jednoducho viac spini bez DPF
Astra H, Z19DT
zásadně už používám jen pylový filtry s aktivním uhlím, nevím jestli to pomůže víc než obyčejnej, ale mam aspoň lepší pocit a vždy když jedu za nějakym čurákem ať už s tdi nebo cdti co mu to hulí jak kurva tak si přeju aby se mu to na místě zadřelo a shořelo, taková sem svině
a jinak mam bezva radu na odstranění DPF.... kupte si benzínový auto!
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
To je teda argument, to snad nemyslíš ani vážně.......quicky píše:To je kecov zas, pred 5-10 rokmi sa tu veselo jazdilo bez DPF a ani ste nemrkli.
vojta píše:zásadně už používám jen pylový filtry s aktivním uhlím, nevím jestli to pomůže víc než obyčejnej, ale mam aspoň lepší pocit a vždy když jedu za nějakym čurákem ať už s tdi nebo cdti co mu to hulí jak kurva tak si přeju aby se mu to na místě zadřelo a shořelo, taková sem svině