CARAVANN ZA CARAVANN
Re: CARAVANN ZA CARAVANN
Souhlasim s nazory, ze to nema cenu. A pokud bys kupoval opet Astru H, tak to uz vubec ne Nepomuzes si v podstate s nicim, auto to bude stejny akorat budes mit navic panoramu apod. Jediny co bude mit vyznam, je jit do vetsiho nebo treba do novejsiho modelu, cili do Jecka. Jinak to budou jen vyhozeny penize, ktery se imho daj daleko lip investovat
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
Ale z jakýho důvodu jsi měnil?power2 píše:Já mám 3dv za 3dv a rozhodně sem si polepšil. Teď nemám žádný neduhy, co sem měl předtím
mel nehodu.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Takže zatiaľ auto nebudem predávať lebo ked som pozeral Caravany tak s mojou vybavou a lepsiou som nenašiel čo by sa mi páčilo. Väčšinou tie autá maly veľa kilometrov a boli to staršie ročníky. Budem teraz číhať doplnky čo by som chcel do auta a nechám si to dorobit.V mojej Astre som už menil sanie s modifikovanýmy klapkami, EGR-ventyl, tyčky riadenia, gulové čapy riadenia, spodné čapy, je toho dosť nebudem to rozpisovať všetko.takže by sa mi to neoplatilo meniť len za xenony a recarpo sedačky
OPEL Astra-H Caravan 1.9CDTI 88kw 16V sport
To by byla škoda prodat když ji vidím
Chtěl bych se zeptat jakou folií máš sloupky
jestli matová nebo lesklá a kde si ji sehnal.
Chtěl bych se zeptat jakou folií máš sloupky
jestli matová nebo lesklá a kde si ji sehnal.
ASTRA H 1.6 85KW
To vypada jako matovka co ja uz mam taky od vyroby
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tá folia na B stĺpiku a je už od výroby.Lesklá by sa tam moc nehodila hned by sa to upatlalo.
OPEL Astra-H Caravan 1.9CDTI 88kw 16V sport
kara super! ale ubezpecim ta ze leskla by sa teda hodila a nepatla sa to
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007