Fotky z netu - ze světa
Re: Fotky z netu - ze světa
Skoro nic
Dokaď ty mračítka nebudou vypadat jako součást kapoty, tak je budu považovat za děsnej tuzing.
Ty chrom kola mi sedí spíš na nějaký americký káry, ne na hot hatch.
Z takovýho tuningu jsem už asi vyrostl
Dokaď ty mračítka nebudou vypadat jako součást kapoty, tak je budu považovat za děsnej tuzing.
Ty chrom kola mi sedí spíš na nějaký americký káry, ne na hot hatch.
Z takovýho tuningu jsem už asi vyrostl
- Reklama
ono je problem u Astra zamracit kapotu, kdyz jsou svetla ve stejne urovni s kapotou, to by neslo no..
kdyz uz tu mame moznost videt fotky Hacek, aspon vidime, co bysme chteli nechteli si dodelat, jake kola vybrat nevybrat
fotky beru od pratel z nemecka, tam je to skoro pravidlo, zacernit nebo rovnou vymenit predni masku, hlavne mracitka a pekne kola
tyhle chrom kola nejsou spatne-skarede, k te modre mi to docela pasuje, prijemna zmena od origo disku
kdyz uz tu mame moznost videt fotky Hacek, aspon vidime, co bysme chteli nechteli si dodelat, jake kola vybrat nevybrat
fotky beru od pratel z nemecka, tam je to skoro pravidlo, zacernit nebo rovnou vymenit predni masku, hlavne mracitka a pekne kola
tyhle chrom kola nejsou spatne-skarede, k te modre mi to docela pasuje, prijemna zmena od origo disku
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty límcové kola jsou nádherné.... Límec je límec, nikdy mě nikdo nepřesvědčí jinak.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
jakubino píše:
Priveľa, priveľa bielej až je to nepekné
Ale viem kde hľadal inšpiráciu na foto
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
nazdar tuneri
ten volant na tej modrej je strasne kruty!
nemam nic co by som vytkol dnes
ten volant na tej modrej je strasne kruty!
nemam nic co by som vytkol dnes
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
cil som umrel z toho tlaciva
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007