Zatuhlá ruční brzda Astra H
- jirka.kovar
Re: Zatuhlá ruční brzda Astra H
No nevím, kolik je ženatých majitelů GTC. Odhaduju, že statistika hovoří ve prospěch singles Sorry za menší offtopic
- Reklama
brzdové lanovody
Máte niekto skusenosti s brzdovými lanovodmi zn.Pilenga?
Naposledy upravil(a) Frydex dne 18 úno 2013, 15:10, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno...
Důvod: Sloučeno...
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
me se ted dva dny zpet stalo, kdy auto stalo pres noc s polohou radicky N a zatahlou rucni brzdou, ze mi pri odbrzdeni rucni brzdy auto pod plynem stalo, nasledne klaplo - povolily lanka a brzda, slo to slyset od praveho zadniho kola, a mohl sem vyjet
stojim na rovne plose, radeji budu parkovat s 1, aby mi to nezatuhlo (zamrzlo) uplne, to nevim co bych potom delal...
stojim na rovne plose, radeji budu parkovat s 1, aby mi to nezatuhlo (zamrzlo) uplne, to nevim co bych potom delal...
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Jen ot k prispevku, ale kdyz vidim lidi co parkuji na rovine a rucku zatahnou stylem ze to je slyset na 100m tak to nechapu.
Ja ji nedavam vubec, rychlost staci Resp. P
Ja ji nedavam vubec, rychlost staci Resp. P
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Přidám se k Milošovi, když už zatáhnu ručku, to už musí bejt fakt krpál, jinak jen rychlost....
Ja ji zatahnul naposledy snad v roce 1999 kdy mi ze Silvestra na Novy rok u kamose na zahrade zamrzla
Ale to bylo jeste v dobach skody 105
Ale to bylo jeste v dobach skody 105
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Daj hlasovaťjirka.kovar píše:No nevím, kolik je ženatých majitelů GTC. Odhaduju, že statistika hovoří ve prospěch singles Sorry za menší offtopic
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Ručku jsem nikdy neřešil, když parkuju, tak ji prostě zatáhnu. Nikdy jsem žádný problém u mých aut neměl.
Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011
Mě v zimě zamrzala ruční brzda , tak jsem vyměnil lanko.Koupil jsem v granexu lanko maxgear, no to jsem si dal.
První zatažení brzdy kvůli seřízení a výsledek vidíte na fotkách. Špičková kvalita. Přístup obchodu k reklamaci taky...
První zatažení brzdy kvůli seřízení a výsledek vidíte na fotkách. Špičková kvalita. Přístup obchodu k reklamaci taky...