Miloshuf automaticky caravan II.
Re: Miloshuf automaticky caravan II.
copak budeš dávat vyhřívaný od JirkyF
- Reklama
To je fotka z leta, ta bez skla je starsi nez ta v avataru
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
právě. A jak se vlastně chová to modré sklo s původním senzorem? funguje normálně(čti:stejně na hovno jako před tím) a nebo ještě víc na hovno?
Nevim co myslis ale me ten senzor destovy funguje naprosto v pohode, nekdy kdyz prsi jakoby mene tak stira vic nez by mel ale jinak jsem s nim tak z 85% spokojen a je to dalsi z veci bez kterych uz bych se neobesel - automat, tempomat, automaticke sviceni, uhp s bt a toto
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A třeba když jenom tak "sere" mrholí, je mokro a dostaneš zásah na sklo od protijedoucího/před tebou jedoucího auta? Setře ti jednou nebo dvakrát? Mě ne trvá mu dlouho než se vzpamatuje, že už má sklo suchý. ale to je asi daný dlouhou regulační smyčkou...nevím nerozumím tomu.
Kdyz treba protijedouci nakladak projede rychle po mokry silnici setre okno hned "senzor", nemam s tim problem.
Mas to rozbity asi
Mas to rozbity asi
a jednou a hned přestane? mi eště pak 3-4 na suchem skle. Reaguje i rychle na změnu intenzity pršení? - Cylkovač -trvalé stírání?
JJ v pohode vse, asi by ten tvuj chtel zkontrolovat nevypada zdrave dle popisu.
Dnes je astra u doktora, mam najeto cca 140t km takze jsem se pustil do "generalky", novy brzdy komplet predni + zadni, novy termostat, nove tycky stabilizatoru + vymena oleje (na obrazku chybi)