Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
Jo no... s toluenem je víc zábavy pak...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
Moc pěkné auto a podnětné příspěvky.
Čistil jsem taky EGR i sání, ale hlavně jsem rozchodil selenoidový ventil, který už nemakal. K čištění jsem použil spray na čištění brzd a dále spray na EGR.
Uvádím pár pro někoho snad užitečných odkazů:
http://www.olejecz.cz/diesel-egr-3
http://www.lucskai.adsl24.co.uk/vectra/ ... 5B1%5D.pdf
Čistil jsem taky EGR i sání, ale hlavně jsem rozchodil selenoidový ventil, který už nemakal. K čištění jsem použil spray na čištění brzd a dále spray na EGR.
Uvádím pár pro někoho snad užitečných odkazů:
http://www.olejecz.cz/diesel-egr-3
http://www.lucskai.adsl24.co.uk/vectra/ ... 5B1%5D.pdf
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zase trochu pokročil...
Minulou neděli jsem vyměnil čerpadlo ABS za "výšší level" - ident AK
Chybělo tedy ještě čidlo podélného zrychlení (ident AB), které dodal RomanK, ve spolupráci se Skrolantem pak i naprogramování a kalibrování tohohle bazmeku. Rozjezdy do kopce, za pomocí brzdového asistenta fungovaly tedy hned.
Věc co nefungovala, byla detekce podhuštěných pneu (DDS). I po povolení všech věcí v jednotce, na palubce svítila kontrolka DDS červeně. Zbývala tedy poslední možnost - neprotažený kabel od tlačítka DDS na středovém panelu do přístrojů IPC. Samozřejmostí byla i výměna tlačítkové lišty a středového panelu za 6ti tlačítkovou....
Nu což, týden jsem jezdil s do očí bijící kontrolkou před ksichtem a dneska opět za pomoci "pana OPC" jsme půlmetrový káblíček napreparovali do Černé Mamby - Kontrolka zhasla !!
Teď už jsem na 99% spokojen.
Tímto díky:
Romanovi - za dodávku dílu
Skrolantovi - za diagnostickou, materiální i psychickou podporu a hromadu cenných rad a zkušeností.
Mezitím tím vším jsem vykuchal ještě UEC, kvůli kabelu, (který jsem měl vedený prozatímně zvrchu) od světel denního svícení. Kabel jsem napojil na spínané napětí po otočení klíče, tentokrát ale zespoda pojistkovky, aby to nějak normálně vypadalo a bylo součástí kabelového svazku.
Minulou neděli jsem vyměnil čerpadlo ABS za "výšší level" - ident AK
Chybělo tedy ještě čidlo podélného zrychlení (ident AB), které dodal RomanK, ve spolupráci se Skrolantem pak i naprogramování a kalibrování tohohle bazmeku. Rozjezdy do kopce, za pomocí brzdového asistenta fungovaly tedy hned.
Věc co nefungovala, byla detekce podhuštěných pneu (DDS). I po povolení všech věcí v jednotce, na palubce svítila kontrolka DDS červeně. Zbývala tedy poslední možnost - neprotažený kabel od tlačítka DDS na středovém panelu do přístrojů IPC. Samozřejmostí byla i výměna tlačítkové lišty a středového panelu za 6ti tlačítkovou....
Nu což, týden jsem jezdil s do očí bijící kontrolkou před ksichtem a dneska opět za pomoci "pana OPC" jsme půlmetrový káblíček napreparovali do Černé Mamby - Kontrolka zhasla !!
Teď už jsem na 99% spokojen.
Tímto díky:
Romanovi - za dodávku dílu
Skrolantovi - za diagnostickou, materiální i psychickou podporu a hromadu cenných rad a zkušeností.
Mezitím tím vším jsem vykuchal ještě UEC, kvůli kabelu, (který jsem měl vedený prozatímně zvrchu) od světel denního svícení. Kabel jsem napojil na spínané napětí po otočení klíče, tentokrát ale zespoda pojistkovky, aby to nějak normálně vypadalo a bylo součástí kabelového svazku.
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takhle jsem v sobotu dojel k benzince...
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Asi mas rad adrenalin
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Teď je to nabušená kára Škoda, že nejde na CIDu udělat ještě jedna záložka na MKJ, když máš UHP
Tak zase si povezme kolikrat denne mkj pouzivate? Ja teda nejvic kdyz parkuju a pak informacne abych vedel jake mam hodnoty teplota motoru, baterka atd .
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak ja uz som to mal aj na nule a veselo som behal po meste
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
moc pekny kluci, ted uz tam nemas co dat,ne nebo ti tam jeste neco chybi?:)
Jinak ja jezdil uz kolikrad na --- a kdyz jsem pak tankoval bylo tam jeste 7l nafty, banda je na 59l, nebo ne?
Jinak ja jezdil uz kolikrad na --- a kdyz jsem pak tankoval bylo tam jeste 7l nafty, banda je na 59l, nebo ne?
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...