Návody - nová kategorie na fóru
Návody - nová kategorie na fóru
Radoš z astra g fora vymyslel že by bylo dobré veškeré návody mít na jednom místě, což se mi zdá jako velmi dobrý nápad, takže sekce je konečně vytvořena. A Samothe mě donutil to hned pridat i sem
No ja se stejne snazim vsechny navody dat na astra H web do sekce NÁVODY ale obcas se stane ze ne vse tady na foru najdu kdyz to nekdo napise, takze to bude proste jak na foru tak i na webu a diskuse bude tady 8)
No ja se stejne snazim vsechny navody dat na astra H web do sekce NÁVODY ale obcas se stane ze ne vse tady na foru najdu kdyz to nekdo napise, takze to bude proste jak na foru tak i na webu a diskuse bude tady 8)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Návody - nová kategorie na fóru
Nevím jestli je to tady to správné místo, ale zkusil bych nějaký návod poptat ...
Konkrétně mi jde o to, že se chystám vyměnit si TID za GID. Zatím byla zima, tak jsem se do toho nepouštěl, ale jaro už se blíží a začíná to být aktuální.
Co se týká přemontování, tak tam je to asi jasné a doufám, že to za pomocí obrázků a hřebíků zvládnu.
Nikde jsem ale nenašel, co a kde je potřeba všechno přeprogramovat OP-COMEM, aby mi fungoval jak GID, tak BC. Nemohl by tu někdo zkušený nastínit, které všechny moduly je třeba přeprogramovat a jaké položky v nich? Jen asi ještě upřesním, že mám GID ident KP.
dík Sajfi
Konkrétně mi jde o to, že se chystám vyměnit si TID za GID. Zatím byla zima, tak jsem se do toho nepouštěl, ale jaro už se blíží a začíná to být aktuální.
Co se týká přemontování, tak tam je to asi jasné a doufám, že to za pomocí obrázků a hřebíků zvládnu.
Nikde jsem ale nenašel, co a kde je potřeba všechno přeprogramovat OP-COMEM, aby mi fungoval jak GID, tak BC. Nemohl by tu někdo zkušený nastínit, které všechny moduly je třeba přeprogramovat a jaké položky v nich? Jen asi ještě upřesním, že mám GID ident KP.
dík Sajfi
EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006
Ahoj, přestalo mi fungovat zpětné zrcátko elektricky ovládané. Má někdo zkušenost s jeho rozděláním? Díky
1.7 cdti 74 kw
Najskôr skontroluj poistky. Rozobrať je to jednoduché. Skrutkovačom jemne vypáč zrkadlo z držiakov. A už si dnu.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak z G fora?milosh píše:Radoš z astra g fora ....
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Ta jak balónáři mají přezdívku podle toho kde poprvé přistáli, tak i Radoš už bude vždy z G-fóra