Zapojení modulu denního svíceni SE 085
Re: Zapojení modulu denního svíceni SE 085
hampejz: Já ti dáím frajera
Nemáš na tom modulu někde seřízení citlivosti?
Třeba to kolísá podle odberu ze sítě a s tím související změny napětí, ale zdá se mě divný, že byl CL nabíječka s napětím akumulátoru pohnula. Ale například zapnutí vyhřívání skla a zrcátek, sedaček atd. dokáže srazit napětí v sítí o víc jak 0,5V, takže u toho mýho modulu to chtělo vzít voltmetr (nebo koukat v servisním menu) a najít ideální úroveň napětí na kterou ho nastavit, pač jináč mě třeba v zimě po staru a zapnutí vyhřívání nespínal.
Nemáš na tom modulu někde seřízení citlivosti?
Třeba to kolísá podle odberu ze sítě a s tím související změny napětí, ale zdá se mě divný, že byl CL nabíječka s napětím akumulátoru pohnula. Ale například zapnutí vyhřívání skla a zrcátek, sedaček atd. dokáže srazit napětí v sítí o víc jak 0,5V, takže u toho mýho modulu to chtělo vzít voltmetr (nebo koukat v servisním menu) a najít ideální úroveň napětí na kterou ho nastavit, pač jináč mě třeba v zimě po staru a zapnutí vyhřívání nespínal.
- Reklama
x-father : soráč za to zkomolení - nějak jsem se upsal, už jsem to v textu opravil.
Modul je v plast. krabičce, kuchání mě nenapadlo, až nebudu mít co dělat, zkusím jej rozdělat. Díky za typ.
Modul je v plast. krabičce, kuchání mě nenapadlo, až nebudu mít co dělat, zkusím jej rozdělat. Díky za typ.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
OPCOM China Clon
A nema nekde diru do plastu, kde by byl trimr, kterym muzes sroubovackem nastavit citlivost?
Tak světla jsem rozjel,ale ovládání na okna a automatické zamykání stále ne.V REC jednotce povoleno,ale nefunguje nemusí se taky ještě povolit v další jednotce???Jinak já mám ten trimr pod gumovou průchodkou drátů
ČÍM ti to nastavovali, Opcomem? Poslal jsem Ti nějaký základní návody pro nastavení v opcomu, mrkni do emailu, z toho to pochopíš co a jak.1deny1 píše:Tak světla jsem rozjel,ale ovládání na okna a automatické zamykání stále ne.V REC jednotce povoleno,ale nefunguje nemusí se taky ještě povolit v další jednotce???Jinak já mám ten trimr pod gumovou průchodkou drátů
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
OPCOM China Clon
OPCOM China Clon
Díky návody super.Dělal jsem si to sám OP Comem.Myslím že pohužel přeně tak jak je popsáno a okna na dálku ani automatické zamykání nefunguje(držel jsem tlačítko na středovém panelu cca 20s a nic nepíplo,při odemčení dálkou jsem držel cca 10s a okna taky nic )Dnes ještě skusím znova a uvidíme Jinak díky za pomoc
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Máš nastaveny na oknech automatické dojezdy nahoru i dolů ?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tak už vím proč mi to automaticky nezamyká ,protože jsem zapínal něco jiného,ale problém je,že to ani zapnout nemůžu políčko mám šedivé .Okna mám aktivovaný a stejně nejdou viz foto.Nevíte někdo co s tím?Jak to zamykání tak ty okna bych potřeboval
A jak poznám,že mám nastavený dojezdy???
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No, že po zmáčknutí tlačítka a následného puštění, ty okna samy dojedou až dolů na doraz...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw